Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to może być ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 24 lata od 4 lat Zabezpieczając się nuvaring i wszystko szło pomyślnie ok 4 mies temu obstawiam nuvaring. Ponieważ nażyczony wyjechał wrocil jak byłam w 21 dniu cyklu kochalysmy się bez zabezpieczenia i weźmie doszedł 22 dnia cyklu później w 24 dc i 28dc. Moje cykle trwają 28 max 30 dni. Tym razem przesunął się 31 i dostałam okres był dziwny krew była brązowa i tylko troszkę czerwona ale bardziej wyglądało to jak na sam koniec okresu to krwawienie było średnie nie bardzo obfite ani reż nie skąpe. W tym dniu założyłam nuvaring. Krwawilam tak 3 dni na 4 dzień nic jaj by to był koniec jednak 5 dnia znowu zaczęłam krwawi cały dzień następnego dnia już nic więc stwierdziłam że miałam 5 dni okresu sprawa wygląda tak że zaraz po okresie zaczęłam się bardzo źle czuć wieczorem miałam zgage gdzie nigdy jej nie mam ostatni raz miałam w ciąży w 6 mies a później przez kilka lat nic na drugi dzień rano było mi okropnie niedobrze na chwile przechodziło i spowrotem mnie mylilo temp miałam 37 st po okresie i tak do dwuch dni dziś jestem już 4 dzień po okresie i rano czuje się okropnie jest mi bardzo niedobrze temp mam 37.3 st mam dreszcze jestem osłabiona choroby nie podejrzewam ani przeziębienia. W czoraj robiłam test ciążowy wyszedł negatywny czy to może ciaza a test za szybko został zrobiony proszę napiszcie czy to możliwe że mogłam zajść w ciążę. 10 dni przed okresem

Gość gość
mocno sie potrafisz rozkraczyć? pokaż;-)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
To na pewno ciąża. Spożywcza.....