Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet bez instynktu łowcy

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o facecie, który nie potrafi walczyć o kobietę? Ciągle podkreśla, że jak kobieta nie chce się spotykać, to wystarczy jedno słowo. A jak już ma konkurencję, to się wycofuje. Powiecie, że normalny facet, nie psychopata, ale to takie zniechęcające. Kobieta lubi kiedy się o nią walczy, zabiega. Kiedy słyszę tekst, że wystarczy jedno moje słowo, a on się odczepi, czuję się jakby mu nie zależało. A wy co sądzicie?

Gość gość
a po co ma zabiegac ? mamy XXI wiek, ile ty masz lat 13 ze lubisz sie bawic w takie zabawy ? kolejna księzniczka za która trzeaba biegac, starac sie...straszne feministki jednak mają racje, przeciętna kobieta ma siano zamiast mozgu :D

Gość gość
Nie chodzi o bieganie. Facet powinien wytwarzać wokół siebie taką aurę, żeby kobieta czuła, że jest pożądana oraz, że ten facet to dobra partia. A taki wycofany, który ucieka z podkulonym ogonem zniechęca. Kobieta takim pomiata. Kiedyś miałam do czynienia z takim, który nawet smsy odbierał tak, jakbym go sprawiała (mylnie, mam specyficzne poczucie humoru) i zamiast wyjaśnić, zapytać o co chodzi, pisał "aha, to nie będę Ci zawracał głowy". Ja musiałam mu tłumaczyć, że to była tylko ironia czy żart :|

Gość gość
Nie wiadomo, czy nie potrafi walczyć. Może nie chcieć. A pytanie brzmi, po co ma chcieć? Dla pokazania, że może, że umie? Walczyć to ja mogę o swoją żonę czy wieloletnią partnerkę, jeśli coś s***********m. Ale o obcą osobę, która nie wie, czego chce? Po co?! Przecież chcę dojrzałej emocjonalnie drugiej połówki, która odpowiada za swoje decyzje. Kogoś, z kim będę mógł budować związek.

Gość gość
Autorko zostaw go i już, po co się meczysz, na twoje miesce pojawi się inna mądrzejsza i wszyscy będą zadowoleni.

Gość gość
bo faceci to c**y i maminsynki niby by chcieli ale boją sie,na jednym świat sie nie kończy

Gość gość
Jakieś walki wymyślają tylko tępe księżniczki. Albo się chce z kimś być albo nie, jak tego nie okazujesz i oczekujesz nie wiadomo na jakieś podstawie jakiejś niby walki, to spadaj.

Gość gość
zapomniałeś podpisać tchórz który nie potrafi walczyć-)

Gość 9bnm
Jakie walka? Chodzi o pokazanie, że chcesz kogoś poznać. Dzisiaj szłam ulicą , szedł także chłopak. Nie widziałam go wcześniej a może widziałam a nie zwróciłam uwagi. Ściągnął mnie spojrzeniem, patrzył w oczy, ja też patrzyłam w jego. Uśmiechnął się, ja też. Mijaliśmy się, on po cichu przechodząc powiedział mi : "hej". Ja też mu odpowiedziałam. Więc jak ktoś nie umie się odezwać, bo tak strasznie boi się "odrzucenia", to śmiech mnie ogarnia.

Gość gość
pewno ma instynkt zbieracza tudziez wedkarza, rzuca haczyk z przyneta i patrzy se co sie zahaczy