Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem charakterystyczna i mam z tego powodu przewalone

Polecane posty

Gość gość

w życiu. Podobno bardzo się rzucam w oczy, choć nie wiem do końca dlaczego (staram się zachowywać normalnie). Strasznie mi z tym źle, bo przez to ciężko mi znaleźć pracę oraz chłopaka.

Gość gość
nawin sobie napletek na łeb, bedziesz sie mniej rzucac w oczy

Też jestem charakterystyczna, ale nigdy nie miałam problemu ani z facetami, ani z pracą. Może Twój wygląd jest w jakiś sposób odrzucający dla niektórych i ludzie nie chcąc być niemili nazywają Cię charakterystyczną? Nie znam Cię, więc nie mam pojęcia jaką jesteś osobą i jak wyglądasz, ale to jedyne co mi przychodzi do głowy. Może opisz trochę jak wyglądasz, takie najważniejsze rzeczy...

Gość gość
A ja chyba wlasnie nie jestem bo czesto slysze,ze jestem podobna do tej czy do tamtej

Gość gość
Nie martw sie, jestes poprostu oryginalna :P

Gość gość
Ja nie myślę o sobie w ten sposób, po prostu docierają do mych uszu tego typu opinie. Ponoć jestem nietypowa pod względem stylu bycia i wyglądu. Wydaje mi się to dziwne... Jestem normalną dziewczyną: mam brązowo-rude włosy do ramion, niebieskie oczy, jasną cerę z różowymi policzkami, jestem nieco przy kości, mam 166 cm wzrostu.

Gość gość
Osobiście to wolałabym być bardziej pospolita. Nie lubię czuć się inna, a przez te uwagi taka się czuję. Mam wrażenie, że coś ze mną nie tak i inni to wyczuwają.

Gość gość
Miałam prace, w których dobrze się odnajdywałam i nikt nie dawał mi do zrozumienia, że jestem inna, ale tak się pechowo złożyło, że zlecenie się skończyło i muszę szukać nowej. Co łatwe nie jest - na jednej z rozmów usłyszałam, że jestem nietypowa i to sprawiło, że poczułam się jak ufok.

Gość gość
Szkoda, że nikt tego nie czyta co piszę :( Liczyłam na rozmowę, pomoc...

Gość chachacharakterystyczna ja
a ja lubie być charakterystyczna,ze swoim stylem bycia i poglądami,jako ze jestem introwertyczką indywidualistką mam w nosie czy sie ludziom podobam czy nie,nie ciągnę do tłumu,umiem zyć sama

Gość gość
Wiesz, mnie też nie ciągnie do tłumu, ale jeśli mam z tego powodu problem z pracą czy w kwestiach uczuciowych to po kij mi ta oryginalność...

Gość gość
Jestem skazana na samotność i odrzucenie :(

Gość gość
Miałam taki okres, kiedy lubiłam klimaty etniczne, w związku z czym nosiłam orientalne tuniki, szarawary, bogato zdobione koszulki itp., ale teraz polubiłam bardziej klasyczne ubrania. Spodnie z materiału lub dżinsu, t-shirty, na to sweterki lub bluzy...

Gość gość
właśnie twój opis jest zbyt ogólnikowy mam dwie koleżanki mające problem ze znalezieniem pracy, jedna ma krótkie czerwone włosy, tatuaże i ubiera się jak hipiska, a druga ma brązowe włosy do ramion, twarz raczej taka przeciętna ale..... idzie na rozmowę o prace w szpilkach, legginsach i odkrytych plecach. Nie ma problemu jeśli chodzi o szefów mężczyzn, bo ci do mniej wymagających zadań ją zatrudnią tak z doskoku ;) problem jest gdy pojawia się kobieta szefowa, albo co gorsze żona szefa:)

Gość gość
Ja akurat ostatnimi czasy nie identyfikuję się z żadną subkulturą. Mój opis jest ogólnikowy, bo w moim stylu ubierania nie ma niczego niezwykłego. Kiedyś to rzeczywiście mogłam się wyróżniać pod tym względem, ale od jakiegoś czasu mój styl stał się bardziej klasyczny. Może więc chodzi o coś innego? O urodę, o wschodni akcent?

Gość gość
to nie zawsze chodzi o wygląd. Podobnie jak koleżanka którejś w pań mam rude, krótkie włosy i tatuaże i nigdy nie miałam problemu na rozmowie kwalifikacyjnej. Zachowaniem można wiele zyskać (lub stracić).

Gość gość
Ja jestem dość roztrzepana i gapowata i to czyni mnie zapamiętywalną. Do tego wschodnia uroda i taki też akcent.

Gość gość
tez sie zawsze wrywam w pamiec na zawsze

Gość gość
Chcąc nie chcąc pozostaję stale zapamiętywana... Kolega powiedział mi kiedyś, że skoro jestem tak nietypowa to muszę mieć też nietypowego faceta, bo zwykły nigdy mnie nie zrozumie. Sama nie wiem co o tym myśleć.

Gość gość
zrób z tego atut :) to dobrze,ze jestes nietypowa.. prace znajdziesz,nie poddawaj sie :)

Gość gość
powinnaś się cieszyć, naprawdę chcałabyś być przeciętną szarą myszką by nikt cię nie zauważał?