Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on sie tak zachowuje? wstydzi sie mnie czy co?

Polecane posty

Gość gość

Więc tak, znam pewnego faceta od kilku miesiecy. Niestety choc z nim jestem to on mnie nie chce jakby "wpuscic " do swojego zycia. Nie chce mnie przedtsawic znajomym ani nawet rodzinie to jest raz. Nie moge go odwiedzac bo mieszka ze swoja starsza mama wiec spotykamy sie tylko u mnie... Nawet przez tel nie chce przy niej rozmawiac wiec zawsze odbiera itd...Juz mnie to meczy powoli :( NIestety rozmowy nic nie pomagaja

Gość gość
W ogóle to on ma podobno duzy dom ,ale nigdy tam nie byłam, nawet jego mamy nie poznałam bo NIGDY mnie tam nie zaprosił . To chyba nie jest normalne po kilku miesiącach? Mogłabym mu zrobic "niespodzianke" i przyjechac ,ale na sam taki żart sie wkurzył , ze moze go nie być ,a jego mama byłaby zaskoczona To jest jakas paranoja, on przyjezdza tylko i wylacznie do mnie, nie znam nikogo z jego rodziny ani nawet znajomych :(

Gość gość
podejżane

Gość gość
No to chce Cie tylko ****ać.

Gość gość
Twierdzi, ze mnie niby traktuje na poważnie, ale nawet znajomym mnie nie przedstawił, nikomu poprostu i tak od kilku miesiecy

Gość gość
ma kogoś, może mieszka z dziewczyną albo żoną? ile macie lat?

Gość gość
bardzo podejrzane! wynajmij detektywa

Ten facet ma żonę na pewno! Jesteście para kilka miesięcy O_O i nie wiesz gdzie on mieszka? Poważna jesteś?

Gość gość
Tez tak myślę że ma żonę albo dziewczynę bo innego wytłumaczenia nie ma . Po kilku miesiąc ach znajomości coś juz o sobie się wie. A tu nic .

I jeszcze ta panika, że pojedziesz do niego do domu i mama się zdziwi. Raczej nie mama. Facet leci na dwa fronty albo wynajmuje pokoiczek w mieszkaniu ze studentami i się wstydzi. Ale wtedy by chociaż znajomym autorkę przedstawił. Niee, zdecydowanie wali na dwa fronty.

Gość gość
Być może :O Sama nie wiem... ostatnio miałam też taka sytuacje, ze do niego zadzwoniłam, on zwykle odbiera tak wesoło np "noo witam cie" itd, a wtedy jak odebrał powiedzial " tak slucham" , a ja zdziwiona czy moze rozmawiac, a on ,ze nie bardzo, a o co chodzi, to mu powiedzialam,ze sie troche spoznie na spotkanie, a on poważnym glosem " to sluchaj, dam ci znac jak juz bede, no, hej hej" Ukrywa cos? Co do pytania ile mamy lat to ja mam 23, a on 34

Gość gość
Możliwe, że prowadzi podwójne życie. Znasz w ogóle jego adres? Jeśli tak, to wpadnij bez zaproszenia, będziesz przynajmniej wiedziała, na czym stoisz.

Gość gość
20:53- nie znam dokladnego adresu, ale on mieszka w malej miejscowosci wiec gdybym chciala to bym znalazła... Tylko jak dotad nie mialam odwagi tak wbrew jego woli

Gość gość
A wolisz zgodnie z jego wolą żyć w iluzji, którą prawdopodobnie ci stwarza? Ja na twoim miejscu bym tego adresu i przedstawienia chociażby znajomym po prostu zażądała pod groźbą rozstania. Mozesz mu wprost powiedzieć, że podejrzewasz, że coś przed tobą ukrywa albo się ciebie wstydzi. Jeśli nadal będzie odmawiał, to jedź do tej jego miejscowości i sprawdź to osobiście.

Sa 2 opcje: Jest zonaty, badz jestes tylko zabawka, ktora odwiedza kiedy mu pasuje.

Gość gość
skoro on taki stary to na pewno mieszka z żoną, a ty jesteś zwykłą szmatą do łóżka czyli kochanką...

Gość gość
tak, popieram to co już tu napisano - ma żonę i w zasadzie nawet nie trzeba tego sprawdzać - przesłanki są stuprocentowe zerwij z nim