Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wirja

Warszawa badania na prawko

Polecane posty

Gość Wirja

Cześć wszystkim zainteresowanym. Mój mąż musi zrobić badania lekarskie aby odzyskać prawo jazdy. Nie pytajcie, szkoda gadać... Więc poszukuje ośrodka gdzie zrobią mu takie badania. Mam nadzieje że pomożecie. Dzięki.

Gość gość
nie wiem jak u was w warszawie ale ja jestem z łódzkiego aby odzyskac prawko musialem psychotesy i lekarskie zobic psychotesty mozesz zrobic gdzie chcesz ja wybrałem WORD lekarskie niestety musialem robic w łodzi i tylko tam nigdzie indziej nie można tylko w WOMP tam gdzie twój rejon musi mąż w starostwie spytac gdzie lekarskie zrobic

Gość gość
trzymam kciuki za meza bo WOMP to nic przyjemnego aha niech nie pije ani nic nie ćpa z miesiac przed badaniami pozdro ;) bedzie git mi dali prawko na 15lat;) za juz 14lat musze znów na badania ale nie juz w WOMP tylko gdzie chce;)

Gość hinek
Czy waszym zdaniem prawko traci się tylko za alkohol albo inne używki? ;D Jest jeszcze łamanie przepisów drogowych jak szybkość ;p może to był ten czynnik ;D Ja tak kiedyś straciłem prawko, trochę za szybko jeździłem i mnie złapali nie raz :/ Badania natomiast robiłem w doszkalanie24.pl bardzo fajny lekarz, wyrozumiały ale i wzorowy.

Gość Mikala35
W tunell.pl robią badania kierowców. Ja niestety mam wadę wzroku i mam czasowe prawko więc co jakiś czas muszę przechodzić przez takie badania. zawsze robię u nich.

Gość Ylwa
Bardzo szybko termin dostaniesz w www.doszkalanie24.pl badania są niezbędne a jak musi zrobić to cóż poradzić. Mój mąż miał podobną sytuację i wszystko poszło ok. Badania to najmniejszy problem. Życzę powodzenia!

Gość Wanda09
Ja musiałam zrobić dodatkowe badania lekarskie i robiłam je w www.doszkalanie24.pl fajna cena a badania bardzo konkretne i solidnie przeprowadzone. Polecam

Gość Miłka14
Ja z kolei polecam szkołę jazdy http://superkierowca.waw.pl/ w której szybko zrobisz takie badania. Jeśli to był alkohol to będzie problem z odzyskaniem prawka jeśli tylko punkty to jak umie się dostosować do "klucza" to sobie poradzi. Powodzenia!

Gość gość
Można wykonać w każdej placówce, też będę musiał się w końcu za to zabrać. Póki co posiadam jedynie prawo jazdy zakupione na http://clubcard.com.pl/, jest to prawko kolekcjonerskie.

Gość Benaaa
Sprawdź tu http://doszkalanie24.pl/ mają fajne ceny, dobre terminy. A przy okazji może wziąć parę godzin przez egzaminem. Naprawdę świetna szkoła i świetnie przygotowują do egzaminów.