Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodagniewna123

Teskni ? Kocha? a ja ...

Polecane posty

Gość mlodagniewna123

Witam. Od kilku dni przyleciałam z UK w rodzinne strony na urlop. Od jakiegos czasu spotykam się z pewnym osobnikiem, pisalam mu dzis, ze jeszcze nie jestem pewna kiedy wracam a on napisał , że jak dla niego to moge wrócić już jutro. Zapytałam żartobliwe czy teskni, a on , że nie wie, ze nie wiem czy to mozna nazwać tęsknota. To tylko lekko go podpuściłam, że skoro nie teskni to dlugo nie mam zamiaru wrócić. Odpisał mi tak " Tesknie K*rwa mać, bardzo od piatku tesknie, zawsze byłas przy mnie, spotykalismy sie i wgl, a teraz nic. Mam zdjecia i snapa i filmy i sny i.... chciałbym żebyś była obok " . Ja w tym momencie łzy w oczach i totalnie nie wiedziałam co odpisac. Lubie go, uwielbiam z nim spędzac czas, rozmawiac , smiac sie i przezywac codziennosc. Ale mam bardzo wiele obaw, czy sie uda, czy nam wyjdzie. Ja wole poki co nie wchodzic w zobowiazujacy zwiazek ale jak czytam taka wiadomosc to aż mnie ona za serce chwyta.

Gość gość
Wracaj do niego. Widac, że mu zalezy

Gość gość
a co to znaczy bycie introwertykiem grupy B czy coś takiego?

Gość gość
A ty tesknisz czy olewasz. z faceta zawsze ciezko cos wyciagnac . Oni nie sa jak typowe babe zeby mowic o uczuciach na lewo i prawo .