Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna Lwa

Czemu zawsze trafiam na faceta spod znaku Lwa i zawsze kończy się tak samo

Polecane posty

Gość gość
Ja też jestem lwicą, i nie lubię błyszczeć, jak ktoś wyżej pisał skrajny introwertyzm. A co do Twojego faceta. Każdy lew ma swoje stado, o które dba i się troszczy. Dla każdego Lwa rodzina jest na pierwszym miejscu, dziewczyna chłopak również, ale rodzina przede wszystkim. Lwy są pomocne, lubią wspierać, stąd tak lata, a Ty pomoc innym odbierasz jako egoizm. Może problem tkwi w Tobie? Jedzie gdzieś - znajdź sobie hobby, znajomych, zainteresowania. Może jesteś za dużym bluszczem.

Gość gość
Oj wiele można o lwach mówić, ale do fałszu im daleko, mogą stracić, pracę, majątek ale ważniejsza jest prawda. Lew jest czasami za szczery, chamski, niemiły, ale nie jest fałszywy. Jak kogoś krzywdzi i rani to nie udaje greka, tylko się do tego bezczelnie przyznaje.

Gość gość
no to mi ulżyło,że nie tylko ja introwertyczka..dziwnie sie czuje czytając opisy znaków zodiaku,które sie ze mną w ogóle nie zgadzają ja bywam za szczera :)

Gość gość
Lwy bardzo często mają naturę introwertyka, otaczają się niewielką grupą ludzi, ale za to bardzo się do nich przywiązują. A przyjaźnie polegają właśnie na tym, że gdy ktoś ma problem to mu się pomaga, a nie ma się wszystko w d***e jakby chciała autorka, przyjaźń, rodzina, osoby bliskie, to do czegoś zobowiązuje.

Gość gość
sranie w banie... opisy tych znaków i horoskopy piszą emerytki zatrudnione na 1/4 etatu a każdy potem to dorabia te cechy konkretnych osób. Jakby mnie dziewczyna spytała spod jakiego jestem znaku odrazu uznałbym ją za szurniętą.

Gość gość
lwy to brutale,egoiści,tyrani,awanturnicy,alkoholicy.jestem córką lwa. zniszczył mi życie.