Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielka nie elka

chyba bede jednak singielka

Polecane posty

Gość singielka nie elka

Jest to jakiś pomysł na życie nie całkiem zly. Mam za sobą kilka nieudanych związków i chyba jednak pisane mi być samej. Nie chce znowu żeby ktoś mnie zdradził albo wolał alkohol niż mnie. Nie spotkałam nikogo normalnego do tej pory a mam 28 lat. Wypowie się jakaś kobieta która zdecydowała się żyć sama nie zakładać rodziny i tego nie żałuję? Dodam że mam stała prace a za 2 lata planuje kupic mała kawalerkę tylko w połowie na kredyt. Bycie singlem to życie bez obowiązków jesteś od nikogo niezależna robisz co chcesz od jedzenia poprzez spędzanie i spotkanie się z kim i kiedy chcesz. Nie musisz się przed nikim tłumaczyć możesz spędzić noc gdzie i u kogo chcesz a po imprezie spać cały dzień nawet. Dużo tych plusów chyba... Nie mówię zdecywanie nie dla kogoś. Może kiedyś kogoś spotkam.... Nie wiadomo. A wy singielki jak sobie z tym radzicie ?

Gość gość
Jesteś niezależna, robisz co chcesz, po imprezie śpisz do której chcesz. Druga strona medalu jest gorzka. Twoje znajome po pracy odbiera facet,idą na wspólne zakupy, a ty wracasz do pustych czterech ścian. Samotność jest P-R-Z-E-J-E-B-A-N-A

Gość gość
No i jednak miloby się było zestarzec z milym facetem i obserwowac jak rosną dzieci. I pamiętaj, ze w razie jakiekolwiek choroby to samemu ciezko.

Gość gość
singielka nie elka dziś Jest to jakiś pomysł na życie nie całkiem zly. Mam za sobą kilka nieudanych związków i chyba jednak pisane mi być samej. Nie chce znowu żeby ktoś mnie zdradził albo wolał alkohol niż mnie. Nie spotkałam nikogo normalnego do tej pory a mam 28 lat. x Tak się kończy olewanie normalnych mężczyzn a latanie za bad boyami. prawie 30 lat kilka związków i albo cie zdradzali albo alkoholicy :P