Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alisiak

gdzie kupię najtańsze i ładne ciuszki na lato

Polecane posty

Gość alisiak

tak jak w temacie mogłybyście polecić mi jakiś sklep który jest w miare w porządku. niedługo córka ma urodziny więc zamiast zabawek które później leżą w kącie miesiącami postanowiłam kupić jej kilka fajnych rzeczy na lato, może byc z kucykami pony bo uwielbia je, oczywiście dostanie jednego z tej serii ale reszte ciuchów bo drogie zabawki leżą i nic z tego nie ma. macie swoje ulubione marki sklepy gdzie będą fajne rzeczy ???

Gość alisiak
oczywiście jest to dziewczynka w wieku 5 lat, rozmiar to conajmniej 122

Gość alisiak
upupupupupup

Gość gość
Moja mama kupuje dla 7 letniej siostry ładne ubrania od kilku lat w tekstil market,świecie udanych zakupów i w pepco. Tylko że w pepco zależy na jaką jakość trafisz,zdarza sie ze po jednym praniu ubranko nadaje sie na szmate .

Gość gość
I w kiku możesz popatrzeć.

Gość gość
pepco odpada zupełnie a sieciówki mają niezłe ceny

Gość gość
Jeśli mają być nowe to zdecydowanie najtaniej Pepco.

Gość gość
Skoro pepco odpada a w sieciówkach Ci za drogo to używane kupuj( chociaż też potrafią się cenić).

Gość alisiak
pepco jest całkiem ok, niektóre rzeczy są calkiem ok. czasami jednak po jednym praniu nadają się do chodzenia wyłącznie po podwórku. a jeśli chodzi o sieciówki to kupię dwie pary jegginsów na lato z h&m mają bardzo fajne modele a jeśli chodzi o topy to naprawde są drogie. używki odpadają, ludzie na aukcjach podkręcają zdjęcia na aukcji wszystko wygląda fantastycznie a w realu to szmaty, oczywiście nie wszyscy tak robią ale już raz na allegro się nacięłam. oddałam sukienkę która była w kolorze żywej czerwieni dałam za nią ponad 3 dychy a przyszła mi sprana szmata która nawet dychy warta nie była. ja osobiście bym się wstydziła takie coś sprzedawać.

Gość gość
A próbowałas coś upolować w lidlu? Czasami mają fajne ciuchy, teraz np od pon jakieś kombinezony i sukienki po 30 zł. Ja mam synów i czasami im coś tam kupuje,jakość nawet niezła :) a tak poza tym, to może poczekaj na jakieś wyprzedaże, wtedy można kupić za grosze.

Gość gość
W tym lidlu to od wczoraj.

Gość gość
tanio i ładnie... nie ma czegoś takiego

Gość gość
tanio i ładnie jest lecz tanio dobrze i ładnie nie ma

Gość gość
ja kupuje mojej corce w tesco w f&f i uwazam ,ze cenowa sa super(czyt.tanio) a jakosciwa dorownuja inna sieciowka takim jak H&M czy Next (gdzie jest duzo drozej)

Gość MaartEmi
JA również polecam f&f jakość bardzo dobra, pepco też może być jak sie trafi na lepszą jakościowo rzecz, h&m też bardzo lubię i teraz jest 20 % rabatu do niedzieli na kolekcje wiosenną dla dzieci. Ja poluję na chińskiej stronce Aliexpress. W Polsce sprzedają te ubrania 3x drożej niż ja zapłace za nie bezpośrednio zamawiajac z Chin.

Gość gość
tylko w f&f jak jest wyprzedaz to rzecz mozna kupic za pare zl

Gość gość
No tak, tylko że wyprzedaże w F&F będą dopiero pod koniec lata (sierpień), to wtedy chcecie kupować ciuchy na lato? Chyba, że na następny rok jak potraficie wcelować się w rozmiar.

Gość gość
Ja bardzo fajne ubrania znalazłam w http://ifriko.pl/ . To znakomity sklep odzieżowy, jestem bardzo zadowolona z ich oferty.

Warto dodać sobie www.mlmportal.pl do ulubionych. Jest tam oferta z nowymi ubraniami markowymi i co ważne - tanimi. Można zaoszczędzić sporo, a dziecko chodzi w nowych i markowych ciuchach.

Warto dodać sobie www.mlmportal.pl do ulubionych. Jest tam oferta z nowymi ubraniami markowymi i co ważne - tanimi. Można zaoszczędzić sporo, a dziecko chodzi w nowych i markowych ciuchach.