Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak postąpić

Polecane posty

Gość gość

Moja mama obgaduje skarży się na mnie do każdego, rozmawia często przez telefon i każdemu mówi jaka to jestem zła, ze kupiła mi pierogi ( na które dalam jej pieniądze) ze zjadlam jej bułkę, skali mi wszystko, w Domu niema nic prawie do zjedzenia bo ja juz jej cos zjem, raz na tydzień zrobi rosół i to jest wielki obiad, jej chodzi o pieniądze ze zjem coś jej i straci to 2 zł, wykorzystała węgiel w domu to dokupiłam a jej się i tak palić nie chce, siedzi czyta gazetę albo maluje coś komuś ( jest uzdolniona plastycznie) ja zawsze muszę palić w piecu a jej źle, nie widzi ze coś dobrze zrobilam tylko same moje wady. Zrobi zakupy boje się co kolwiek wziasc bo o głupia bułkę potrafi zrobić awanturę. Ma taka siostre w jej wieku i ja ją nie lubię, wtrąca się w moje życie, wiecznie mnie poucza, a jak dzwonią do siebie to zawsze jest o obgadywanie, to ze ta ciotka ma 3 synów jeden całymi dnami przed komputerem to nie widzi, tylko mnie się czerpią. Mam tez córkę malutka, mama z własnej woli nie przypilnuje jej, sadzi ze ja tylko leże, no pewnie a niemowlę samo je i się przebiera. Mam tez 5 letnia siostrę której nasza mama na wszystko pozwala, jest tak rozpieszczona ze glowa mała, kopie mnie a oni nawet nie reagują. Ojciec to samo . mama jak coś chce to się odzywa ale jak ja o cos pytam to cisza.. Mój maz pracuje ale nie stac nas na nic nowego

Gość gość
Przepraszam za błędy, pisalam na tel ze slownikiem

Gość gość
Złap sie za Roozaaniieec. Módl sie o miłość w rodzinie i za mamę ale z miłością bez nienwiści w srecu i myślach. Wówczas ułożą Wam sie relacje. Polecam Ci Msze św. z modlitwą o uzdrowienie wewnętrznych zranień.

Gość gość
Wszystko będzie dobrze. Tylko zaufaj Najwyższemu.

Gość gość
musisz się wyprowadzić z domu.

Gość gość
Tylko za co i gdzie

Gość gość
Modlitwa o miłosc w rodzinie. Pomoze Ci.

Gość gość
Idź ty w pi/zdu z ta twoja modlitwa ty poje/bus/ko nawiedzona. Idź do sklepu a przy kasie zacznij się modlić zamiast zapłacić! Ty głupia krowo sku/rwia/la! Wypier/dalaj stąd dzifko do kościoła i się módl o rozum!