Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam prawo12

Zaczynam byc wsciekla

Polecane posty

Gość mam prawo12
Dziekuje kobiety! Pomagacie mi w jakis sposob juz nie nawet w tej konkretneh sytuacji ale nawet na przyszlosc. Ten moj tez jest bardzo mily, fajny jak sie spotykamy i nigdy nie brakuje nam tematow.

Gość gość
Dobrz,że napisałaś, ajk masz takie myśłenia , lepiej napisz tutaj, wylej z siebie, tutaj też czasem normali ludzie odpisują. Chyba lepiej tutaj przypalić głupa , niż narobić sobie kwasów z facetem:) Pracuj nad sobą, wyluzuj, nic na siłę, smsmy to nie licznik miłości:)

i wcale nie jest tak, że wszystkie kobiety lubią pisać i gadać o niczym, więc proszę się wypowiadać w swoim imieniu, a nie w formie "my kobiety" 🖐️

Gość mam prawo12
Nie no nie ma co uogolniac, bo tez moja przyjaciolka w gdzies swoj telefon i malo kiedy mozna sie do niej dodzwonic. Tak czy inaczej nasza znajomosc jest dosc swieza bo widujemy sie 5 tygodni wiec wyluzuje i zobacze co dalej bedzie. Bardzo Wam dziekuej,ze nie zrobilam z siebie idiotki!

Gość gość
Ja jako kobieta nie znoszę takich smsów, czasem koleżanki do mie piszą, co tam?Jak tam?co w pracy?Jak mija dzień?Co robisz? Dzieci zdrowe bo u nas w przedszkolu......., a wiesz,z e........ ja na to nie odpisuję, bo nie mam takiej potzrby, nie lubię paplać o niczym.Mój maż też do mnie nei pisze, anui ja do Niego, we sprawach waznych dzwonimy na chwilę, oczywiscie,z enie wszystie kobiet ylubią takie pisanie, faceci w większosci nie lubią.Gdyby do mnie do pracy przyszły facet pisał takie banakuli to bym się poważnie zastanowiła, czy chce z takim gościem się spotykać.Lubię konkretnych, maskich facetów, a nie jakieś ciepłe kluchy co piszą smski, na szczęście normanych facetów jest zdecydowanie wiecej. Pomyśła nad sobą, piszesz do faceta pytania co w pracy, a co on ma odpowiedzieć?Opisywać do dokłądnie robi, opisać nad czym pracuje czy napisać na odwal ok, to moze woli porozmawiać o tym jak się spotkacie, a nie klepać nic nie wnoszące treści, pytasz jak mija dzień, no i co on ma odpisać/Opisywać jak faktycznie mija, opisywać co się dzieje, czy znowu na odwal napisac ok, bo przeceiż wypracowań nie będzie pisal.Zastanó się jaką możłiwość odpiwiedzi dają twoje pytania i co one wnoszą? Ty po prostu czekasz jak piesek na dzwonek, facet ma się zalemdow3ać, podać pozycje i otwierdzić gotowosc, no jak w wojsku.Przecie nic z tyhc smsów się nei dowiesz, ale będziesz miałą satysfakcję, ż eodpisał.To chore,

Gość mam prawo12
Zaczyna miec to wiecej sensu dla mnie. Chyba potrzebowalam zimnego prysznicu, sczzegolnie dzis gdy czuje sie troche w dolku. Ja absolutnie nie wypisuje co tam jak tam, ja tez nie lubie takich bzdurnych smsow wiec to co piszecie ma duzo sensu.

Gość gość
Ja odpowiem trochę z drugiej mańki. Miałam takiego faceta... Mimo że uprzedziłam go, że moja praca angazuje mnie w 120% i naprawdę telefon prywatny to ostatnio co odbieram (służbowy zawsze przy tyłku), to potrafił pisać elaboraty esemesowe: co tam, jak w pracy, co robię czy nasze plany aktualne itp. zaczęłam się wkurzać i na każdy taki sms odpisywałam z szablonu wiadomości: mam zap*****l Pomogło :), ale i tak się rozstaliśmy :P

Gość gość
ale bestia.. lubie takie ;-)

Gość Mam prawo12
Odpisał, ze ma bardzo dużo pracy a wieczorem musi sie przygotować do szkoły na dziś. Spotykamy sie po szkole. Narazie to całe opętanie mi przeszło. Mam nadzieje, ze uda mi sie to kontrolować w przyszłości i nie polegać na wiadomościach.

Gość doświadczona życiowo
nie słuchaj tych idiotyzmów o bluszczach i modliszkach,kochasz więc chcesz mieć z nim regularny kontakt a jeśli facetowi trudno wysłać smsa raz na kilka godzin no to należy sie zastanowić nad sensem takiego związku,tu nie chodzi o uwieszanie sie

Gość doświadczona życiowo
kiedy we mnie był zakochany facet wręcz bombardował mnie smsami i wydzwaniał tak że miałam go dosyć a też pracował po 12godz