Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość567890

Duży nos, wielki nos, okropny nos

Polecane posty

Gość gość567890

No tak. .. Jak w temacie. Juz od malego mowilam ze mam wielki i brzydki nos krory mi sie nie podoba ale ostatnio jestem coraz bardziej przerazona jego wygladem. Wraz z wiekiem rosnie i robi sie ciraz brzydszy fuj :/ mam go chyba po ojcu ale jednak troche bardziej przypomina mi nos mamy lecz ona ma po 1 prosty, kosc nosowa jest prosta i po 2 jednak troche inny. No wlasnie i jeszcze kosc nosowa.... Skrzywiona duzo w prawo od dziecka i przy okazji krzywa przegroda nosowa... Wiecie jak to okropnie wyglada?! Znam dziewczyne rowniez z takim przekrzywionym nosem ale jej nosek jest maly i w miare ksztaltny. Wszystkie moje kolezanki maja male ksztaltne nosy, a moj to potwor :/ ciezko mi pogodzic prawdziwy wyglad od odbicia lustrzanego (uwazam ze wygladam w lustrze stokroc lepiej) do tego mam jedna powieke opadajaca... ;/ wybaczylabym krzywy nos ale maly blagam maly! Mam juz dosyc naprawde. Czuje ze popadne w takie kompleksy ze nie wiem co sobie zrobie. Moj nos to najwiekszy koszmar a o operacji moge sobie narazie pomarzyc zreszta i tak sie jej boje. I jeszcze straszna cera, sucha z tradzikiem, lecze dermatologicznie ale jak widze te dziewczyny z malymi prostymi noskami, naturalnie mleczna cera z pryszczem raz na rok to az chce mi sie plakac ;/ Jest mi naprawde przykro, za co mi sie dostalo taka kare? Nie wiem, mam juz dosyc... Do tego jestem nieszczesliwa, moi rodzice sa na pol "skapi" w znaczeniu rzadko mi cos kupuja, a od dziadkow na pieniadze liczyc nie moge bo to juz chytrosc najwyzsza... I tak sobie zyje, smutna nieszczesliwa... Jest ktos w takiej samej sytuacji z kim moge sobie ponarzekac? :c Za jakie grzechy....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować