Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endoja

endometrioza a starania naturalne

Polecane posty

Gość endoja

Hej, mam zdiagnozowaną endometriozę, miałam laparoskopię - usuwali mi torbiele na jajnikach, stwierdzono drożność jajowodów, jajniki mam oba zachowane. Pare lat brałam tabletki anty. Odstawiłam je 3 miesiące temu i niestety nic, biorę kwas foliowy, ale chyba to za mało. Zanim poddam się in vitro chciałabym popróbować dalej naturalnie. Co jeszcze mogę zrobić ? Czy udało się komuś zajść naturalnie z endometriozą ?

Gość gość
no własnie sama mam podobny problem. Piszcie dziewczyny!!! u mnie zdiagnozowana endo i nicdalej. Parę lat tabletki anty i teraz na testach owu nawet nie pokazuje owulacji?? od ok 4 miesięcy

Gość endoja
gość dziś - a jak brałaś tabletki anty ? bo ja robiłam przerwę na "okres" co 3 opakowania. Boję się ,że bez tabletek endo mi szybko wróci. Lekarze nie mają pomysłu na mnie.

Gość gość
Zona kolegi z pracy tez ma endometrioze i wiem ze dopiero po operacji im sie udalo. Starali sie kilka lat a kilka tygodni po operacji zaszla.

Gość gość
hmm no u mnie po diagnozie powiedzieli tylko tabletki anty a reszta się zajmieiemy jak bedziemy chcieli dziecko.. i psińco. Musimy starać się cały rok