Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co według was

Polecane posty

Gość gość

jest ważniejsze udana młodość , dużo szalonych wspomnień czy młodość przepracowana ale z perspektywą na przyszłość ? co uczyni człowieka szczęśliwszym ?

Gość gość
Co kto woli, imprezowicze postawią na zabawę, a ci spokojniejsi zapewne na pracę i osiągniecie pewnej stabilności. Najwięcej w życiu osiągają ci którzy stawiają na pracę, a ci co na pierwszym miejscu stawiają rozrywkę, rzadko się czegoś dorabiają.

Gość gość
to już wiem ale co da więcej szczęscia ? bo mam kilka miesiecy żeby podjąć jedną z najważniejszych decyzji życia a nie mam pojęcia co robić

Gość gość
nie ma to jak nauka poprezz zabawę

Gość gość
akurat tym razem nie da rady sie tego pogodzić

Gość gość
Pytanie co tobie da więcej szczęścia? To jest zależne od charakteru człowieka, najważniejsze to robić to na co ma się ochotę i co sprawia przyjemność, aby później nie żałować straconych lat. Ja postawiłem na pracę i nie żałuję, widzę same plusy i w przeciwieństwie do większości znajomych dziś stać mnie na to aby nadrabiać "stracone" lata, a dodatkowo mam bardzo stabilną sytuację, zero kredytów i problemów.

Gość gość
nie mam pojęcia bo lubie poznawać nowych ludzi , bawić się no i studia to taki dobry okres na jakies milosci potem w pracy jest juz trudniej ale z drugiej stronie zawsze marzlam o wielkiej karierze i godnym zyciu czego nie osiagne w tym kraju wiec jestem w martwym punkcie

Gość gość
Ale praca nie wyklucza poznania swojej miłości, przecież nie będzie w pracy 24h/dobę, jakieś życie prywatne też trzeba mieć, choćby po to aby się zrelaksować, nie można też żyć samą pracą i utracić kontakt ze światem zewnętrznym. Nie można mieć w życiu wszystkiego, dlatego czasem aby coś mieć, trzeba coś poświęcić.

Gość gość
dlaczego zakładasz,że w tym kraju nic nie osiągniesz?? kraj dobry jak każdy inny :)

Gość gość
w Polsce nie ma predyspozycji dla młodych