Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwiazdka świecąca

Nocny Samotny poszukiwany

Polecane posty

Gość gośćnocnaa
gościu nie denerwuj się na sebe,wiesz jak jest..pojawia się baba i się zaczyna :-)

Gość gośćnowywtemacie
Gwiazdko a rozmawialas z nim jak wyszlo na jaw???co powiedzial???

Gość gość
mówiłas o powielaniu błędów zatem ty ich nie powielaj i nie pisz do tego goscia. nie znasz go. w internecie a w szczególnosci na takich forach jest mnostwo cwaniaczków zerujacych na ludzkim cierpieniu.

Gość gość
dobranoc. seba zanim komus zaproponujesz nauke latania upewnij sie ze masz spadochron cwelu

Gość nIETYPOWY sEBA
Wybacz gościu dziadku, że taki niemiły dla Ciebie jestem, nie poradzę, że w gimnazjum nie nauczyli co to sarkazm. Ostatnio jak mnie obili, nie obyło się bez reanimacji, ożyłem, ale oko straciłem. Co nie zmienia faktu, że jeżeli ma przynieść Tobie ulgę przemoc wobec mnie, przyjmę na klatę, adres mejlowy znasz, odpiszę i Tobie. ;) Gwiazdko, nie zamierzam Cię do czegokolwiek namawiać, wiodę spokojne życie i żadne huragany mi niepotrzebne, pogadać mogę jedynie i dodać otuchy, o ile Seba mógłby takiej udzielić.

Gość Gwiazdka świecąca
Dobranoc gosciu , dziękuję za rozmowę

Gość gość
Seba...a dlaczego cie tak strasznie obili???

Gość Gwiazdka świecąca
Seba pozdrawiam przyjęłam adres

Gość gość
to dziwne bo w wieku 16 lat sarkazm powinien być dla ciebie czymś co najmniej zrozumiałym. ale to by tłumaczyło dlaczego dostajesz stale wciry.

Gość nIETYPOWY sEBA
Stanąłem w obronie podpitego zaczepiacza, przeszacowałem ilość chętnych do bójki i oberwałem od honorowych ludków kostką brukową w twarz, kijem w plecy i finalnie - tradycyjnie - zostałem przekopany kiedy upadłem tracąc przytomność.

Gość nIETYPOWY sEBA
Nie żebym ciągle obrywał fizyczny oklep, takowy zdarzył się po prostu. Ty ciągle mierzysz mnie według swojej miary, co wychodzi Tobie kiepsko. Wierz lub nie, ale nie mam zamiaru nikogo zwodzić, sądzę, że Ty również takiego zamiaru nie masz.

Gość gość
ja tu nie mam zadnych zamiarów jakbym je miał to bym był w wieku zblizonym do autorki epatujac dookoła swoja nieokrzesanoscia, chęcią pomocy i bad boyowskim zyciorysem przyprawiajac to jakaś historią o wybitym w czyjejs obronie oku i podajac maila kaczoraa donalda

Gość gość
w dodatku zapewniajac, że trafiłem tu doslownie przed chwila w dodatku przez przypadek. ale oczywiście to może być tylko przypadek ze własnie tak bym zrobił jakbym miał jakies zamiary

Gość gość
nadto zwisa mi i powiewa po co tu jestes dopóki nie deklarujesz kopania mnie w celu przyswojenia ummiejetnosci latania, które jak zapewne wiesz z autopsji jest zajeppsta sprawa

Gość Gwiazdka świecąca
Muszę się odrywać, bo pracuję Seba mogłeś życie stracić . W dzisiejszych czasach przy tej znieczulicy takie zachowanie godne podziwu . Następnym razem może, to się źle skończyć możesz nie mieć anioła stróża. Chodź to takie szlachetne . :) Mało dziś jest takich ludzi. Którzy bezinteresownie coś od siebie dadzą

Gość gość
o ile historia która tuprzedstawiłes ma cokolwiek wspólnego z prawda to pewnie tylko to, ze ktos cie obił najprawdopodobniej zaraz po tymjak ze swoim podobnym do ciebie kolegą próbowałes namówić ich na podobne szkolwenie

Gość gość
i wcale im sie nie dziwie bo takich kretynów trzeba skopac bo jak wstana to mogą cie potraktować nozem albo butelka w geście obrazy za to, że ktoś im bezczelnie odmówil bycia wspaniałomyslnie kopnietym

Gość nIETYPOWY sEBA
gościu, nieszczególnie mi zależy abyś uwierzył w cokolwiek, co napisałem, spierać się z Tobą też nie mam ochoty, że odebrałeś moje słowa o kopie w celu nauki latania dosłownie, przykro mi, będziesz musiał z tym żyć ;) Do czego ma nas doprowadzić wzajemna nienawiść? Piszesz, że masz 60 lat, jesteś zatem z pokolenia moich rodziców i masz zapewne podobny do nich ogląd świata. Też widzisz w nim tylko mamonę i wzajemną konkurencję? Nie atakujmy się, poprowadźmy dialog.

Gość Gwiazdka świecąca
:(( w nocy to już te smutki moje mnie dołują ostatecznie

Gość Gwiazdka świecąca
Seba pozytywny jesteś mordki Twoje są bez ozorów :)

Gość nIETYPOWY sEBA
Gwiazdko, jak mawiał figurant Einstein: zło nie istnieje, jest tylko wynikiem braku dobra, podobnie jak ciemność jest wynikiem braku światła. Jak słusznie gość lat 60 zauważył, nie ma skutku bez przyczyny. Rozwijając tę myśl, wszystko, co spotykamy na naszej drodze zmienia jej bieg i tylko od nas zależy, czy na lepsze.

Gość Gwiazdka świecąca
Tak racja:)jak i to że w przyrodzie jest równowaga i ma to odniesienia dla całego wszechświata i do zachowań ludzkich i tak jak ktoś czyni zło to ono powraca jak bumerang lub jak to woli określenie że karma to su... ka i zawsze wróci ze zdwojoną siłą do tego kto zło czyni .

Gość Gwiazdka świecąca
Czemu nie śpisz? :)

Gość nIETYPOWY sEBA
Księżyc mocno świeci swoją połówką i zbliża się pełnia. Gadają ludzie, że w tym czasie uaktywniają się nienormalni. ;) Zdarzają mi się noce, kiedy nie śpię. Może to wpływ powyższego, a może dawne przyzwyczajenie do nocnej zmiany. Nie wiem. Czasem bezsenność przynosi zadziwiające efekty.

Gość Gwiazdka świecąca
Ja też tak mam jak Ty , tylko w tej chwili to poprostu dlatego że pracuję ,a potem jak konczy się nocka, to pozostaje problem bezsenności ale rozumiem że częściej niż jeden raz jesteś nocnym markiem?

Gość nIETYPOWY sEBA
Zdarza się nie spać, ale czy można to nazwać bezsennością? Nocą jest spokojnie i cicho, relaksuje mnie to. Nocami również mogę czytać, skupiając się na treści, za dnia jest z tym ciężko.

Gość Gwiazdka świecąca
Ta praca:)życie mi zabiera:)dzisiaj zleciało również dzięki Tobie jak skończę dotrę do wyrka i tam się prześpię to porozmawiamy :)

Gość nIETYPOWY sEBA
Jeśli tylko masz ochotę, będę Twoim interlokutorem ;)