Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papalinka

Czy wszystko że mną wporzadku???

Polecane posty

Gość Papalinka

Witam was forumowiczki bardzo serdecznie! Wiem że może były już tutaj poruszane takie tematy ale nie znajduje nic konkretnego co by pasowało do mojego przypadku a może któraś z was ma / miała podobnie. Otóż staramy się z narzeczonym o pierwsze dziecko od stycznia tego roku. Obserwuje swój organizm i w tym cyklu jest inaczej niż w poprzednich otóż oczywiście kochalismy się S w dni płodne, śluzu było dużo więc mam nadzieję że trafiliśmy z czasem na owulację. Tydzień po owulacji zaczęły boleć mnie piersi i miałam dużo białego śluzu i wgl uczucie wilgoci, teraz jestem 4 dni przed miesiączka (cykle mam 33 dni) i czuje jakbym miała dostać okres tzn dalej bolą mnie piersi, mam jeszcze więcej śluzu co się ogólnie przed miesiączka u mnie nie zdarza ponieważ przed mam praktycznie sucho, może trochę uczucia wilgoci, czuje bóle w podbrzuszu oraz prawy jajnik. Innych objawów nie widzę za bardzo, aaa ciągle bym spała, cały czas jestem nie wyspana :/ jakby brakowało snu. nie chce się niepotrzebnie nakręcić ale czy któraś z was tak miała we wczesnej ciąży? Czy te objawy nic nie znaczą? właśnie zauważyłam że na piersiach widać żyły :/ może to objawy jakiejś choroby i powinnam iść natychmiast do lekarza? Pomóżcie dziewczyny!

Gość gość
ja p*****le, nie panikuj..ludzie..nic sie nie dzieje zlego ;) co sobie wkrecasz...

Gość gość
No właśnie nie wiem hehe ale coś jo

Ja miałam w początkowej ciąży duuużo białego ślucu, trochę jak biały klej. Spałam non stop i wstawałam niewyspana. Piersi bolały, jajniki jak na okres. Żyłki to zauważyłam dopiero w 8 tygodniu ale już od początku ściemniały mi obwódki sutków. Test wyszedł pozytywny 5 dni przed okresem :)

Gość gość
Przede wszystkim nie nastawiaj sie, czekaj cierpliwie do dnia miesiączki. Wiem, łatwo powiedziec, ale tylko taka postawa doprowadzi Cię do sukcesu, a nie comiesięcznej frustracji. 4 miesiąc staran to jeszcze niewiele. Czy robiłaś sobie badania dla kobiet, które planują ciąże (np prolaktyna, hormony itd?)

Gość gość
Na 99% jesteś w ciąży.

Gość Papalinka
Napchałam sobie do pochwy obornika, czy to może zwiększyć produkcję śluzu?

Gość gość
W tych pierwszych tygodniach ciąży miałam wrażenie ze dostane okres. Ale miałam tylko pobolewania w dole brzucha.

Gość papalinka  autorka tematu
Na teście 2 kreseczki więc się udało nam :) Jesteśmy przeszczęśliwi ! Dziękuję za wszystkie wypowiedzi w tym temacie , dziewczyny dzięki wam jakoś udało mi się spokojnie przeczekać te kilka dni do miesiączki :) Jesteście wielkie ! Odnośnie wypowiedzi osoby który podpisała się ' papalinka ' i pisała o oborniku to chciałam tylko powiedzieć że taki komentarz był conamniej nie na miejscu ! Co to wgl miało znaczyć ?? Co chciałaś /eś przez to powiedzieć ?? Resztę serdecznie pozdrowić i życzcie mi szczęśliwej ciąży i braku wymiotów :)