Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka 19

Czy starzy ludzie po 40tce jeszcze uprawiają seks ?

Polecane posty

Gość maturzystka 19

Tak się zastanawiam, patrząc na takie starsze osoby, czy jeszcze mają zbliżenia intymne. Trochę trudno mi to sobie wyobrazić .

Gość gość
Andro to prawda o Zimnym?

Gość gość
po 40 pewnie tak, po 60 ylko zboczency

Gość gość
Zimny I Andro to dwie rozne osob debile.

Gość gość
nie pytanie mnie zastanawia a to w jakiej formie.od jakiego wieku twoim zdaniem ludzie sa starzy?bo sa formy posrednie, chyba 25 latka bedzie dla ciebie wiekowa, 30 latka postarzala a 35 juz prochno

Gość gość
Maturzystka Ty się bierz za uprawianie, zostało Ci tylko +/- 20 lat. :-D:-D:-D

Gość gość
Ale glupie pytanie. Bedziesz sie z siebie smiala za pare lat. Myslisz, ze ludzie po 40-tce sa starzy? Ha, ha, ha! Tak mysla wszystkie DZIECIAKI. Wiesz ile teraz zyja ludzie? 70-80 lat. Myslisz ze w POLOWIE zycia sa juz starzy?! Buhahahahaha! A co z reszta zycia, czyli przez... nastepne 40 lat????! Starzy ludzie maja stare ciala, ty tez bedziesz to przezywala, ale w glowach wiekszosc czuje sie tak samo mloda jak ty. To normalne, ludzkie. Czesc osob uprawia seks do 70-tki, a nawet dluzej. Czesc rezygnuje po 60-tce, ale jedynie ze wzgledow zdrowotnych (serce nie daje rady i takie tam). Wiesz co mowia BABCIE 60-70 letnie? Ze dopiero teraz naprawde ciesza sie seksem, bo o nic sie nie martwia, sa dojrzale, juz sie nie przejmuja cialem ani tym jak wygladaja, po prostu chca zeby bylo fajnie.

Gość Kredek
Do maturzystki! ;) mówiąc do Nas, starych i niedoleznych 40 paro latkach powinnaś chyba przypomnieć czym jest ten sensk czy sex bo nie pamiętam nawet jak się to cholerstwo pisze a już bladego pojęcia nie mam jak to uprawiać. Mieszkam w bloku więc tylko uprawa doniczkowe chyba jest możliwa. Pamiętam tylko jedno w miarę dobrze hehe że za moich czasów gimbusy nie paplały o sexsie gdzie popadnie a na kogoś kto robił błędy w pisowni mówiono po prostu tuman a nie dysleksja ale to były bardzo niebezpieczne czasy. Kąpieliska były przeważnie nie strzeżone podobnie jak szkoły czy supermarkety a do rozmowy uzywalismy słów a nie skrótów a do tego musiała byś pisać listy a nie smsy i nikt by się wtedy nie dowiedział czy jesteś właśnie w ubikacji czy mam nowego pryszcze. Dosłownie horror a Ty jeszcze na domiar tego wszystkiego podejrzewasz nas wszystkich po 40tke o sex? Żartujesz sobie chyba że po takich czasach moglibyśmy myśleć choćby o tym sepsie czy tam seksie.

Gość gość
Po 40 moja cipka dopiero oszalała i ciągle dopomina się seksu.

Gość gośćmmm
Jestem po pięćdziesiątce i koledzy moich doroslych synów (jeden w twoim wieku autorko) twierdzą że też chcielliby mieć taką atrakcyjną mamę. Niektórzy nawet próbują ze mną filtrować. Mam kochanka 15 lat młodszego ode mnie (ale dla ciebie 35 lat to też stary dziadek) i bzykam się z nim kiedy sie tylko da. W samochodzie w pracy na łonie natury najrzadziej w łóżku. Jest bosko!

Gość gość
Nigdy mi nie było tak dobrze w łóżku jak po 40 stce. Daleka droga przed Tobą dziecino do wspaniałego seksu.

Gość bella  86
Autorko myślisz, że za parę lat, bo będę wtedy po 40 seks nie będzie dla mnie istniał :(:D.? Muszę się teraz wyszaleć :P Nie ma to jak dobre rady na kaffe.

Gość 60latek
Autorko, zrobić Ci dziecko?

Gość gość
glupia pindo, prawdziwy seks zaczyna sie po czterdziestce:P

Nie trzeba sonie wyobrazac. Sa filmiki dostepne na odpowiednich kanalach;) Przypomnialam sobie, ze bedac w wieku, gdzies miedzy podstawowka a liceum, przylapalam swoich dziadkow na bara bara, wiec takie pytanie nie mialo szans zrodzic sie w mojej glowie.

Gość gość
ha ha ha ha ha ha ha ha starzy ludzie po 40, dobre, mam 41 i czuje sie super i młodo, sex jest jeszcze lepszy niz za młodu, jak nzawiesz ludzi po 70- 80, nawet po 60,

Gość gość
Jestem po pięćdziesiątce i koledzy moich doroslych synów (jeden w twoim wieku autorko) twierdzą że też chcielliby mieć taką atrakcyjną mamę. Niektórzy nawet próbują ze mną filtrować. -mam podobnie, miałam 18 córki to tak sie wyszalałam z małolatami,

Gość aron
Autorko powinnaś wiedzieć,że wiek,to jedynie bagaż doświadczeń.A doświadczenie jest integralną częścią,dobrego i dojrzałego seksu.