Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mnie udrrzyl

Polecane posty

Gość gość

A więc jestem z mężem 3 lata po ślubie często się klocimy i szarpiemy ale ostatnio zaczęło mnie to boleć ze mąż traktuje mnie jak szmate wyzywa szarpie wiec powiedziałam dość i zaczęłam się buntować i w czasie kłótni w samochodzie uderzył może mocniej klepna w uda zaczęliśmy się bardziej kłócić i przeklnelam mąż tego nie lubi i klepna mnie w policzek zabolało mnie to może nie fizyczne ale źle się poczułam z tym wiec mu oddalam i lekko go klepnelam w jego policzek po czym on zdenerwowany oddał mi w policzek tak mocno ze do końca dnia był czerwony po czym udał ze nic się nie stało powiedział ze to moja wina i przestał się do mnie odzywać, czy to naprawdę moja wina czy powinnam go za to przeprosić? Juz kilka razy szarpal mnie i miałam siniaki i za każdym razem go przepraszam czy teraz tez powinnam?

Gość gość
KObito jeśli to nie jest prowo to jesteś zdrowo kopnieta że z nim jeszcze jesteś?

Gość gość
To nie prowo jestem z nim bo mamy dwójkę dzieci małych po za tym wszyscy w koło twierdzą że powinnam być mu mimo wszystko wdzięczna bo gdy się zaczynaliśmy spotykać to miałam duże problemy rodzinne a on pomógł mi przez nie przejść

Gość gość
prowokacja jak nic jak można byloby nazwać spoliczkowanie, klepnieciem w policek?:|