Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻonaWkropce

Czy zgodziłybyście się na TRÓJKĄTA gdyby mąż wam zaproponował dla urozmaicenia?

Polecane posty

Gość gość
Czy bym sie zgodzila? W tej chwili nie ale kto wie co nam strzeli do glowy za rok, dwa :D Mysle ze wolalabym druga kobiete niz faceta. Czasem zastanawialam sie jak to jest z kobieta, inne doznania zapewne. A co oferuje facet przeciez juz wiem. Jak masz ochote to sprobuj, jesli macie silny zwiazek. Nie ma sensu wystawiac sie tu na ktyryke, przeciez niektorym tu nawet zrobienie partnerowi loda nie miesci sie w glowie :p

Gość gość
gość dziś Jesteście DOPIERO 5 lat razem i on już się Tobą znudził, ze potrzebuje innej kobiety. Naprawdę Ci współczuję, słowa, które od niego usłyszałaś, są jego usprawiedliwieniem. Jeśli Cię zdradzi, to pamiętaj, że to tylko seks, w głowie i sercu ma Ciebie-jak twierdzi. Ja nie mogłabym tak żyć.

Gość gość
Kobiety w dzisiejszych czasach nie szanują się wcale , zatem faceci ich tez nie szanują. Zachciewa mu sie jak na p****lu, i proponuje to zonie, zatem uprzedmiotawia ją, a ta się zastanowia , a moze się zgodze na trójkąt czworokąt i co mnie jeszcze przyjdzie do głowy, bo mnie zdradzi, no to niech zdradza skoro k***s nim rządzi, i niech spada z zycia mojego. Po co się chajtacie i obiecujecie sobie pewne rzeczy?? Jak ma zdradzić to zdradzi choćbyś ma na sośnie dawała do gory szpilkami. Taki ma k***iszczy charakter.

Gość gość
dziś Dokładnie.

Gość gość
Zastanawiam się dlaczego ludzie niemający pojęcia o małżeństwie bawią się w te klocki...bo już czas? Bo wszyscy to robią? Jeśli jest miłość to nie ma miejsca na trójkąty. Z takim podejściem powinniście żyć na kocią łapę.

Gość gość
"Facetom sie chce jak na p****lu" haha a nie przyszlo wam do glowy ze kobietom tez moze sie tak chciec? To nie te czasy ze facet rzadzi w luzku a kobieta siedzi cicho ze swoimi fantazjami i bierze tylko co pan i wladca daje. Powtarzam, autorko jesli tez masz na to ochote to czemu nie. Bedziesz miala co wspominac na starosc :D Ale to musi byc obopolna decyzja.

Gość gość
Niech pod koniec poderżną tej kobiecie gardło...żeby było co wspominać na starość:) Na szczęście większość forumowiczek jest normalna.

Gość gość
haha dobre :D

Gość gość
Ja mam czasami takie myśli (z drugim facetem). Ale to tylko myśli, na żywo nigdy w życiu bym sie na coś takiego nie zdecydowało. Natomiast mój maż oburzyłby sie na samo takie pytanie. On bardzo serio podchodzi do seksu.

Gość gość
Jak dla mnie to bardzo słaby pomysł. Zabawki tutaj powinny wystarczyć. Mówię na swoim przykładzie bo mój też miał głupie myśli ale bardziej w formie żartu. To się zmobilizowałam i kupiłam mu na mikołaja http://freetaboos.pl/mini-pejcz-40-cm-p-1910.html Przekaz był jasny ;p Teraz nasze życie erotyczne jest ciekawsze i głupie pomysły wyleciały z głowy ;p