Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle drą mi się rajstopy

Polecane posty

Gość gość

Kobietki, mam taki problem, że kupuję rajstopy, wydaję 20-30 zł (gatta marylin itp. wiec jakościowo nie najtańsze) i mam je na raz. Albo gdzieś mi sie zaciągną, albo pójdą na palcach... Chodzi mi o te z wzorkami, np. w kropeczki, które są grube na jakies 20 DEN, wiadomo, z 60 nie mam problemu... Jak wy to robicie?

Gość gość
Ja nie wiem co to sa rajstopy. Nie używam. Ale moje kolezanki które chodza w spodniczkach podobnie jak ty maja je na 1 raz. Maja zawsze w torebce druga parę i jak się zaciągnie poleci oczko to maja zapas. Czasem 1 dzień zuzywaja po dwie pary rajstop i to tez z tych dobrych gatunkowo.

Gość gość
paznokcie u nóg obciete na króciutko i nie kupuj za małych rajstop bo potem trzeba bardzo naciągać. ja odkąd zaczelam kupowac rajstopy nr większe to skonczyly mi sie problemy z darciem na palcach

Gość gość
mam tak samo, i też z podkolankami do spodni tez jedne , wkładałam nawet do zamrazarki bo podobno pomaga ale nie mnie, co robić, paznokcie u stóp mam krótkie a i to zaraz wielgachna dziura, co robić na jeden raz,

Zawsze mam takie cienkie na raz, nigdy nie widziałam w tym problemu.

Gość gość
Jak ktos ma 30 zł zeby wyrzucać na raz to ok, ale ja nie mam

Gość gość
Dokładnie piłować paznokcie u nóg, ewentualnie pozadzierane skórki i pięty, a do tego zakładać rajstopki w rękawiczkach bawełnianych lub normalnych zimowych. Ważne jest również aby rajstopki były dobrego gatunku, wtedy nie będą miały tendencji do zahaczania. Polecam rajstopy we wzory firmy Knittex http://www.lamai.pl/28/knittex bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie ta marka :) Jeżeli dziury robią się na dużym palcu, a paznokcie są wystarczająco przycięte, to jest to sprawka obuwia - kiedyś kupiłam płaskie botki i nawet w grubych skarpetkach robiły mi się dziury :/

Gość gość zniewieściały Mariusz
Mi też się drą :)