Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzymamy kciuki za kotke Melise

Polecane posty

Gość gość

Przenosze watek o kotce Melisie tutaj. Koteczka ma ok. 15 lat i do tej pory zyla zamknieta w piwnicy. Jest w strasznym stanie i potrzebuje naszej pomocy! Jesli macie mozliwosc to wklejcie linka na fejsie, albo wplaccie chociaz przyslowiowa zlotowke. A moze znajdzie sie tez jakas dobra dusza, ktora da kocinie nowy dom https://www.siepomaga.pl/melisa

Gość gość
Trzymam kciuki!

Gość gość
Przykry widok :(

Gość gość
Ponoć koty żyją średnio 12...14 lat, więc ta kotka i tak już swoje przeżyła. Strasznie ckliwi i nie mający co robić ludzie, muszą się tym problemem zajmować.

Gość gość
WYsłałam 5 smsów za zbywającą kasę.

Gość gość
"Ponoć koty żyją średnio 12...14 lat, więc ta kotka i tak już swoje przeżyła. Strasznie ckliwi i nie mający co robić ludzie, muszą się tym problemem zajmować" Skoro nie interesuje ciebie watek to po co tutaj wchodzisz. Kazdy ma prawo do zycia, nawet 15letni bezdomny kot

Gość gość
Nie rozumiem ludzi, ktorzy z wyzszoscia patrza na tych, co chca pomagac zwierzetom

Gość gość
Mam nadzieje, ze kruszynka znajdzie domek, gdzie bedzie kochana i szanowana

Gość gość
gość dziś Nie rozumiesz tego, że można mieć w życiu większe i bliższe problemy, od zastanawiania się, nad losem nieznanego, starego kota ?

Gość gość
gościu z 19:53 nas interesuje akurat ten kot, a ty zajmij się sobą i nie pisz głupot. Tu chcą pomagać temu kotu, na twoją wizytę u psychiatry zbierać nie będą. Wiele kotów żyje dłużej niż 15 lat, ale lepiej pisać wredne posty niż wejść w google i poczytać

Gość gość
ten kot pewnie nie znajdzie domu, ciekawe czy ktoś zechce niemłode i chore kocisko, jeżeli tak łatwo pozbywają się kotów, nawet rasowych. Ktoś wyrzuca kota, bo coś zniszczył albo okazał się chamem i zachorował na nerki, a to kosztuje

Gość gość
gość dziś Widzę, że inteligencja niektórych ludzi, zbliża ich do zwierząt. Nawet nie wiedzą, na czyj post odpowiadają :P. Podany czas życia kota pochodzi właśnie z Googla, a dokładniej z oficjalnej strony największego klubu "kociarzy". Domyślam się, że na prywatne wizyty u psychiatry chadzasz już dawno, bo normalny człowiek, poszedłby najpierw na NFZ. Nie przejmuj się :P, kontakt ze zwierzętami, bywa pomocny w leczeniu Twoich zaburzeń :P .

Gość gość
Pas z kocich futer, jest bardzo pomocny, przy leczeniu rwy kulszowej :D.

Gość gość
Kociaka wsparlo juz 31 osob ;-) Damy rad do polowy lipca ;-)

Gość gość
ty z 21:32 cierpisz na nadmiar wolnego czasu, a nie wiesz, że koty żyją nawet ponad 20 lat jak Garfield z Belgradu, znany z kafe, 23 lata. Takich kotów jest więcej, ale one miały dobre warunki, ktoś o nie dbał

Gość gość
Cierpię na przeziębienie i muszę leżeć w łóżku :(. Sama piszesz, że długowieczność kota, zależy od warunków jego życia. W tej piwnicy zapewne komfortowe nie były. Jak średnio raz na dwa tygodnie, widzisz kogoś wynoszonego w worku, to mniej jesteś czuła, na los nieznanego sierściucha. Dlatego napisałem, że ludzie miewają poważniejsze problemy.

Gość gość
W naszej kulturze konsumpcyjnej stare sie nie liczy - tylko mlode, atrakcyjne i zdrowe

Gość Co za wredni ludzie czasami
https://www.siepomaga.pl/melisa - trzymamy nadal kciuki za kotkę. A hejterzy - jak ich los kotki nie interesuje, po co wchodza? bo juz nie mają gdzie się wyzłosliwiac? wystarczy, drodzy forumowicze, jakies drobne nieszczęście, choroba , wypadek, pozar - i zostajecie sami, często chorzy, czasem bez żadnej rodziny- bo powyymierała - bez przyjaciół... i macie te swoje 70 plus - oby wam wtedy powiedziano, że nie warto wam pomagac, bo macie swoje lata i nie warto , bo i tak za chwile umrzecie... bo leczenie i leki- nawet na NFZ kosztuje... ludzie maja poważniejsze problemy -alez oczywiście , ale - nikt tego nie neguje, pisząc temat o tej kotce. Ale ten temat NIE JEST o ludziach " mających poważniejsze problemy" ale o tej KOTCE TO TEMAT. jak litujesz się nad innymi ludzmi, to załóz sobie własny temat o " LUDZIACH mających poważniejsze problemy" a nie czepiaj sie tych, którzy CHCĄ POMÓC TEJ KOTCE. MAJĄ do tego prawo a tobie nic do tego i zrzędzic idz na inny topic. Co za wredni ludzie czasami...

Gość Co za wredni ludzie czasami
gość dziś W naszej kulturze konsumpcyjnej stare sie nie liczy - tylko mlode, atrakcyjne i zdrowe - o taaak.. tylko w pewnym momencie ci młodzi... zaczynają sie orientowac, że już NIGDY nie będą tacy młodzi, jak byli- i zaczyna sie dramacik. I złosliwości, i hejty- bo jak mnie jest żle, to super, jak innym jest JESZCZE GORZEJ, prawda? Jak innym jest gorzej, to ja od razu czuje sielepszy, prawda, więc trzeba podokopywać, poznecac się ,pomeczyc, nie jestem już młody, to niech choć poznają... jaki jestem wredny.... smutne to bardzo A Melisie życzymy dużo zdrowia

Gość gość
Gosc 22:11 wspanialy komentarz! Nikt przeciez was nie zmusza do wplacania na tego kota, ale po co tyle hejtow. Kazdy z nas ma problemy i wiadomo, ze nie jestesmy w stanie uratowac calego swiata i wszystkich bezdomnych zwierzakow. Ale odrobina empatii na krzywde innych (czlowieka lub zwierzecia) nikomu jeszcze nie zaszkodzila.

Gość gość
Co za wredni ludzie czasami dziś ...zrzędzic idz na inny topic. Co za wredni ludzie czasami... To Ty zrzędzisz :D. Ja się zwyczajnie dziwię :).

Gość gość
to idz sie dziwic na inne forum. Kotka ci przeszkadza.. a mnie tacy jak Ty

Gość gość
A gdzie ja napisałem, że mi kotka przeszkadza :P ?

Gość gość
kolejny czepialski

Gość gość
Mamy juz 33 osoby ;-) ;-) wierze, ze koteczka wyzdrowieje i znajdzie domek, moze nawet z ogrodkiem.

Gość gość
Kocham zwierzęta, a koty-w szczególności! Serce pęka, gdy patrzy się na takie widoki! Każda istota, obojętnie, na ilu nogach i jakim językiem się posługująca, ma prawo żyć godnie, zdrowo i szczęśliwie! Hejty (wobec bezbronnego kota) wydają się takie dziecinne, w tym przypadku...

Gość gość
na świecie bywa okrutnie i okropnie, ale ludzie, po co jeszcze sobie dowalać... naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy czuja sie lepiej, jak komus dokopia, choćby kotce.... zdrowiej, Meliso!!!