Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzymamy kciuki za kotke Melise

Polecane posty

Gość gość
Trzymamy kciuki za kotke Melise

Gość gość
Szkoda w ogóle się denerwować i odpowiadać ludziom, którzy uważają, że są wznioślejsze cele niż chore, stare zwierzę, które się już "nażyło" (to że w bólu i głodzie nieważne). Nic tak nie świadczy o naszym człowieczeństwie, jak pomoc tym w beznadziejnej sytuacji, nieważne, czy to jest człowiek czy zwierzę. A mnie osobiście bardziej rusza los zwierząt, bo są w znacznie gorszej sytuacji niż ludzie i finansowo pomagam tylko zwierzętom - możecie hejtować, mam to gdzieś.

Gość gość
Jak Ciebie denerwuje stwierdzenie, że ludzie mają większe problemy od zastanawiania się nad losem obcego, nieznanego, starego kota, to albo masz wszystkich w d_pie i wrażliwość wyłącznie na pokaz, albo z powodu choroby psychicznej, nie potrafisz współżyć z ludźmi i wmawiasz sobie, że rozumie Cię zwierzę, którego sympatię KUPUJESZ za jedzenie. W końcu wszystkie stare, zbzikowane panny, mają koty :P.

Gość gość
Nie, to ty nie rozumiesz. I w dodatku uprawiasz pseudopsychologię. I to ty masz jakiś problem, skoro nie interesuje cię stary kot, a mimo to wchodzisz tu i piszesz, co myślisz o tym, że ktoś inny pomaga. Przeszkadza ci to? Chcesz się dowartościować i ponabijać -że ja niby jestem stara panna, z wrażliwością na pokaz? Ciebie ewidentnie bawi nabijanie się z innych. Zastanów się, jaką ty masz wrażliwość i jakie ty masz problemy, bo z moimi to jak kulą w płot. Wpłaciłam na kota i tyle, bo mi go szkoda, a mam zbywająca kasę. I tak, ja też mam większe problemy niż los tego kota.

Gość gość
Nie przeszkadza mi, to że własne pieniądze wpłaciłaś na pomoc temu kotu, ani to, że wzrusza Cię jego los :). To jest Twoja sprawa. Do kpin prowokuje mnie tylko, przeświadczenie o arcyważności tego problemu, przejawiane przez niektóre piszące tu osoby. To wygląda na śmiesznie ckliwe i sztuczne.

Gość gość
Gosc 11.44 proponuje bys opuscil ten watek. Nie dopatruj sie dziury w calym i nie nadinterpretuj faktow. Skup sie na lekkich i przyjemnych tematach, ktore do ciebie pasuja. Nie widze nic ckliwgo i patetycznego w watku o starym, bezdomnym kocie, ktory zamiast siersci ma na ciele jedna wielka rane. I jesli moge przyczynic sie do zebrania srodkow na jego leczenie to chetnie przylacze sie do akcji. I nie interesuja mnie opinie ludzi twojego pokroju, ktorzy chca wzbudzic w innych dziwne i niezrozumiale dla mnie poczucie winy. Oczywiscie gdybym nie miala co do garka wrzucic to pewnie nie angazowalabym sie w zadne charytatywne przedsiewziecia. Ale nawet wtedy nie obrazalabym innych. Moze gdyby nie taka znieczulica i ludzie majacy podobne poglady do ciebie to ten kot nie musialby spedzic tyle lat w piwnicy w takim stanie. Bo ktos juz dawno powiadomilby o tym fakcie stowarzyszenie opieki nad zwierzetami. I zrozum jeszcze jedno: to ze intresuje sie losem tego zwierzaka nie oznacza, ze nie obchodza mnie biedne czy chore dzieci lub inne nieszczescia.

Gość gość
ja nie na temat może, ale ten chamski hejter to wyjątkowo odrażające stworzenie. Mam kota schorowanego, padły mu nerki, ale moim obowiązkiem jest go leczyć, dokąd to możliwe i kot je i ma coś z życia. Mam pełno doradców, którzy lepiej wiedzą co powinnam zrobić z kotem, to jest podłe. Ludzkie cierpienie i śmierć to inna bajka, wszelkie porównania bez sensu

Gość gość
Zwykłe prymitywne hejterskie zachowanie. Cham taki czepi się tematu jak kleszcz i przeżywa orgazm, bo naobraża i ocenia ludzi. To forum pełne jest psycholi i zboczeńców, psują każdy temat i źle życzą tym, którzy chcą pomagać zwierzęciu czy choremu dziecku

Gość gość
Ja kulturalnie odpowiadam na pytanie, a psycholki nadal usiłują mi wmówić, że komuś zabraniam, pomagać choremu kotu :P. Trzy kolejne posty, sprowadzające się do szczerego hejtu. Nie dziwię się, że już tylko zwierzęta Wam do towarzystwa pozostały :P. Te biedactwa są od was uzależnione i tylko dlatego nie dają drapaka :P.

Gość gość
Dajcie nr konta, na który nożna przelać, nie chcę oglądać drastycznych zdjęć. Córka mi powiedziała o tym biednym kocie. Nie cierpię wchodzenia na forum, tu piszą ludzkie odpady, od których nawet zwierzęta uciekają :-(

Gość gość
Przepraszam za szczerość z tymi odpadami, ale moje dziecko przeczytało i jej koleżanki te popisy hejterskiego trolla

Gość gość
Nie ma numeru konta ;-). Mozna jedynie dokonac wplaty przez strone organizacji ssie pomaga pl (bez logowania sie). Mozna tez wyslac smsa - jest najtaniej. Pozdrowienia

Gość gość
gość dziś Pudło :P. Kot kolegi łasi się do mnie ciągle, a kot sąsiada, ciągle chce u mnie zamieszkać :). Ależ Wy jesteście zaślepione :P. Ps. Pies sąsiada z naprzeciwka, potrafi wejść do mojego mieszkania, gdy gadamy na korytarzu i samemu otworzyć moją lodówkę :P.

Gość gość
Dzięki, pod jaki nr ten SMS, wyślemy dużo

Gość gość
Trolek no wiemy, ze nie jestes taki najgorszy i ze wszyscy ciebie lubia, wlacznie z psami sasiada ;-)

Gość gość
Życie jest darem i trzeba każdego ratować, o ile jest taka możliwość :-) są chętni, żeby wpłacać to dlaczego nie:-)

Gość gość
Dajcie ten numer, bo muszę iść z psem, powiem sąsiadom, tu wszyscy mają psy i koty, niech się zlitują

Gość gość
numer: 72365 treść: S4025 koszt 2,46 zł brutto (w tym VAT) (Skopiowalam tylko ze strony, nie odpowiadam za tresc)

Gość gość
Wysłane i jeszcze powtórzę kilka razy. Ten numer to 72365 , S4025

Gość gość
Mój kot i pies też by wysłały, więc zrobię to za nie

Gość gość
Wysłałam 4 SMSy, nie majątek, jeszcze coś wyśle, jak więcej osób pomoże to się nazbiera:-)

Gość gość
Hej ;-) ;-);-) Nie wiem czy rzeczywiscie ten watek na kafe przyczynil sie do wzrostu zainteresowania tym kociakiem. Ale faktem jest, ze juz 85 osob wsparlo akcje (w ciagu 2 dni!) i zostalo nam do konca jeszcze tylko 650 zl. Jestem z nas dumna ;-);-);-) Zycze wszystkim milej nocki

Gość gość
Kocham wszystkie kocurki oraz koteczki i życzę Melisce poworotu do zdrowia i znalezienia dobrego, kochającego domu. Wierzę, że na pewno jej się uda. :-) A do Waszej wiadomości hejterzy: wyobraźcie sobie, że istnieją ludzie, ktorzy chętnie adoptują zwierzaki nawet wiekowe, czy chore. Dla wszystkich miłośników zwierząt polecam kanał na Youtube: Vet Ranch. Młodzi weterynarze nieodpłatnie leczą chore, często naprawdę cierpiące, zaniedbane zwierzęta. A filmiki chwytają za serce, bo widzimy, że zwierzakom naprawdę warto pomagać. Dobre domy znajdują kotki bez nogi, czy bez oka oraz niegdyś zaniedbane i smutne psy - teraz pełne życia. Dlatego Meliska też znajdzie dobrego właściciela. I mam nadzieję, że Wam ktoś kiedyś powie, że nadajecie się tylko na śmietnik, bo jesteście zbyt starzy, żeby Wam pomagać.

Gość gość
gość dziś ...I mam nadzieję, że Wam ktoś kiedyś powie, że nadajecie się tylko na śmietnik, bo jesteście zbyt starzy, żeby Wam pomagać... x Wy rzeczywiście macie zdrowo nasrane w tym, czymś, co na szyi zamiast głowy nosicie :P.

Gość gość
Wy rzeczywiście macie zdrowo nasrane w tym, czymś, co na szyi zamiast głowy nosicie

Gość gość
Ty się rozpukniesz ze złości wredna hejterko. Piszesz z gościa i ubliżasz ludziom w każdym temacie. Poznaję cię po stylu i emotce ryja z wywalonym jęzorem :-) Sad but true :-(