Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mąż mnie szanuje czy nie

Polecane posty

Gość gość

Proszę męża o remont klatki schodowej od 3 miesięcy. Zaczęłam już w lutym, bo wiedziałam że jak się zacznie wiosna to będzie dużo innych zajęć. Mój mąż prosił o pomoc swojego brata, bo on się na taki ch technicznych rzeczach zna, żeby przyszedł wymierzyć schody, doradzić jak będzie lepiej zrobić. Szwagier temat podjąl, powiedział co można by zrobić i miał przyjść mierzyć. I do tej pory nie przyszedł. Ją tak że 3 razy w tygodniu męza proszę żeby się na jego nkretny termin umówił z bratem. I nic. Teraz szwagier zaczął robotę koło domu i nie ma czasu. Mnie na tym remoncie bardzo zależy i przykro mi że j z tak długo się temat odwleka. Pokłóciła się dziś z mężem, zeb się w którym ncu rozmowie z bratem, bo jak nie chce nam pomóc to trzeba kogoś innego szukać, mam dość tego czekania. Czy ja przesadzam. Jest mi cholernie przykro, że mąż ma ten temat w d***e, że nie rozmowie się z bratem.

Gość gość
Znam ten ból mój mąż od stycznia robi remont sypialni......jeszcze nie zaczął wczoraj się Wkurzyłam i zrobiłam generalny porządek bo ileż można czekac