Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zioła ojca Sroki nr 3 plus Duphaston

Polecane posty

Gość gość

Moim problemem jest brak owulacji , niepękający pęcherzyk.... Lekarz kazał mi brać Duphaston , ale czytałam dużo o tych ziółkach, że może lepiej nimi posilić się , ewent. brać i jedno i drugie. Jak myślicie?

Gość gość
A próbowałaś castagnus?mi pomógł

Gość gość
Słuchaj lekarza a nie znachorów.

Gość gość
Dwukrotnie zaszlam w ciążę stosując taką kombinację. Mam 2 letnią córkę i miesięcznego synka. Wcześniej kilka lat staraliśmy się z mężem o dziecko. Bezskutecznie. Na własną rękę zaczęłam pić zioła ojca sroki 3 ( kupiłam na allegro). Pilam je przez pierwsze 14 dni cyklu. Od 16 dc zaczęłam brać duphaston. Cykle 26-28dni. Spróbuj nic nie stracisz a może akurat pomoże tak jak mi.

Gość gość
No wlasnie tak chce sprobowac tylko mi lekarz powiedzial zebym Duphaston brala od 15-20 dnia cyklu. Ostatnio mam je wydluzone do 30 dni wiec nie wiem kiedy ewentualna owulacja moglaby wystapic bo najprawdopodobniej nie bylo jej ostatnio w ogole. Tez tak myslalam ze nie zaszkodze sobie , skoro to sa tylko ziolka ?

Gość gość
Kiedys czytalam, ze duphaston w niskiej dawce tj 1-2 tab na dobę nie blokuje owulacji ale lepiej byłoby go przyjmować juz po. Ja kierowałam się bolem okoloowulacyjnym ale nie kazda kobieta to czuję. Trzymam za Ciebie kciuki!