Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy związek atrakcyjnego 45 latka z 25 latką z miłości

Polecane posty

Gość gość
Znajdź sobie kobietę w swoim wieku i ie zadawaj głupich pytań. Co równolatka już nie godna "miłości" atrakcyjnego 45 latka? :D Chodzi ci tylko o młodą dup.eczkę, a nie miłość. A sam opowiada farmazony o prawdziwym uczuciu :O A tak na marginesie, to prowo tego samego frajera. Ciągle zadaje te same debilne pytania.

Gość gość
a to 25 latki nie kochają? :D tylko 40 latki i 45 latki kochaja? :D podoba mi się Ona..jest taka zgrabna, inteligentna, miła, lubię jej towarzystwo, kocham...pragnę..

Gość gość
Zwiazek tatuska z corka? Ha, mylisz milosc z chucia. Chuc jest twoja. Jesli jakas panna w wieku twoich dzieci sie z toba zwiaze, to sie zastanow czego chce: pieniedzy, prestizu (twojego) czy opieki? To NIE jest milosc, to jest HANDEL wymienny. Mozsz sie oszukiwac, bredziac cos o milosci, by zaspakajac swoje żądze na jej ciele.

Gość gość
czego ona potrzebuje? Miłości. Wiekowo pasowałaby do syna, ale podobam jej się ...JA.

Gość gość
A może to ja chcę trochę jej prestiżu...wszystkim się podoba, patrzą w jej stronę lubieznym okiem, jest taka inteligentna, zarabia...

Gość gość
A, czyli chcesz tez trofeum. Coz, wczesniej czy pozniej bedziesz mial okazale ROGI.

Gość gość
nie koterba, nie łudź się - nie podobałeś się i nadal nie podobasz młodym dziewczynom, zaklinasz rzeczywistość ot co

Gość gość
myslisz, że będę miał rogi? A czego miałoby jej brakować?

Gość gość
jestes stary i szukaj rownolatki, choc z twoim mozgiem to i 50-latka Cie oleje 20 lat roznicy to moglaby spokojnie byc twoja corka a ktora kobieta chce tak starego faceta jak moze miec rownie z******tego w podobnym do siebie wieku

Gość gość
Ona chce i kocha mnie. Poza tym widzę, że ją pociagam i mnie pragnie.

Gość gość
Oj chłopie chłopie Gdzie 40 latek dla 25 łatki. To jest różnica pokoleń. To jakbym chciała z faceta i z kręgu wiekowego mojego taty. Oni są dla przezroczysci.Fajni jako ludzie nie jako partnerzy. I gdzieś mam ich kasę i prestiż wiekowy. No juz nie mowie o ciele. One się zmienia czy dbasz o nie czy nie. Natury nie oszukasz..

Gość gość
A jakie argumenty przemawiają, że fajni jako ludzie, a nie partnerzy. Ja dbam o nią, jestem dla niej serdeczny, licze się z jej potrzebami, jest moim kwiatuszkiem, nie zaniedbuje jej, traktuję jak księżniczkę. Czuję, że Ona też tak na mnie patrzy jak na..męża. Chciałbym się z nią zestarzeć.

Gość gość
Ale się nie zestarzejesz. Bo Ty juz będziesz stary a ona ciągle młoda niestety..

Gość gość
akurat to ze starzeniem to ci się uda. Co za czasy , że faceci dojrzali, zeby nie powiedzieć starawi pisali na takich forach łzawe teksty, czy ja i młoda d... mozemy się kochać. Nic dziwnego , że równolatki nie są toba zainteresowane. Stary a głupi. W przeciwieństwie do siksy one pewnie od razu czują, że dziecinny jesteś

Gość gość
młoda i tylko moja ❤️

Gość gość
żenada, co za facet

Gość gość
młoda i tylko moja serduszko.gif do czasu:) kiedyś zatęskni za młodym ujem

Gość gość
niby dlaczego? kupuje jej wszystko, dam dach nad głową, pomogę we wszystkim, przeprowadzę za rękę przez życie, będzie zyć jak królowa, dlaczego miałaby mysleć o innym? Czego jej zabraknie? Bardzo ja kocham. Miłości, czulosci rownież nie.

Gość gość
dziwnie sie z wami gada co poniektorymi, macie jakies kompleksy.

Gość gość
trzeba miec straszne kompleksy, zeby nie wiazac sie z mlodsza, bo cos tam sie komus wydaje.