Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alrauns

Swince ropieje oko

Polecane posty

Gość Alrauns

Wczoraj mąż kupił synkowi swinke morska.Pani w zoologicznym włożyła ja w tekturowe pudełko wyłożone siankiem.I przypuszczam że tym siankiem nasza swinka zamyka sobie lewe oczko.Rano miała całkowicie skrojone ropa.Przemywalam esencja az się rozkleilo.Następnie przemywalam roztworem soli morskiej Ale widzę że nic to nie daje.Dzwoniłam do weterynarza który łączy nasze psiaki jednak stwierdził że nie zna się na ,,małych zwierzatkach,,i żeby spróbować szukać weterynarza w Łodzi.To 96km od nas :/ dlatego może ktoś zna sprawdzone sposoby aby pomóc zwierzatku?

Gość Alrauns
Przepraszam za błędy ale to przez slownik

Gość gość
Może z zalu

Gość gość
namow psa zeby jej wylizał oko ,napew,o sie zagoi:-P

Gość gość
Trudno powiedziec co swinka ma z okiem. To moze byc zapalenie, albo cos gorszego. Przemywaj jej rumiankiem, albo kup cos w aptece. Ale jesli za 2-3 dni nie bedzie poprawy to powinnas jechac z nia do weta. Powodzenia

Gość Alrauns
Marlyna 33 Dzięki za poprawienie humoru :) Do gościa wyżej.Mój pies nie chce współpracować.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
W Namyslowie mieszkają same cpuny.Nie radzę tam zaglądać.

Gość gość
Tam jest -0 ,7777procent ćpunów

Gość gość
Koniecznie zglos się do weterynarza, lepiej nie lekceważyć takich objawow. Jeśli zalezy Ci na naprawde profesjonalnej pomocy, koniecznie zglos się do http://www.lecznica.pila.pl/ Na pewno pomoga!

Gość gość
Jak wet mógł powiedzięc że się nie zna.... to straszne. Ja mam dwie swinki morskie rozetkę i skinny ( taki łysolek ale słodki) . My chodzimy z naszymi któlewnami do weta w wawie na ursynowie www.lecznica-ursynow.waw.pl i to typowe podobno ze swinki mogą miec zapalenie spojówek.