Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla 3 latki chrześniaczki na urdzoiny MA CHYBA JUZ WSZYSTKO

Polecane posty

Gość gość

TOTALNIE nie wiem co kupić, mam wrażenie, że ona ma już wszystko... masa zabawek, masę ubrań, rowerki, itd mozecie coś doradzić????

Gość gość
koń na biegunach,tablica z kredą, farby do ciała.

Gość gość
książki jej kup jakieś fajne, albumy ze zwierzętami, gry edukacyjne dostosowane do wieku

Gość gość
zabierz mala na lody i figloraju.

Gość gość
konia na biegunach już miała dawno, farbe i krede ma, książki i gry też całą masę, bo ma starszego brata... Chciałabym coś do około 200 zł

Gość gość
Ciastolina i foremki do tego głowę z włosami i zestaw gumek, grzebieni (zestaw fryzjerski) lalke i wozek (tego nigdy za wiele) jeżeli mieszkaja w domu i maja podworko to trampolinę hulajnogę

Gość gość
Moja córka ma 4 lata i też ką właściwie wszystko. Jak zapraszalismy na urodziny i goście pytali co w prezencie, to mówiłam biżuterię, w sensie korale, spinki, pierścionki, gumki do włosów lub jakieś kosmetyki do kąpieli w sensie farbki do wanny itp. To są prezenty z których wiem że córka się ucieszy i się nie zmarnuja. U ciebie jednak inna sytuacja, chcesz droższy prezent. Może jakiś srebrny łańcuszek ze słonikiem czy rybką? Bo kupowanie kolejnej książki, ciastoliny, lego, hilajnogi jest bez sensu.

Gość gość
I nie zgodzę się, że nigdy za wiele wózków i lalek. Wózek dla lalek wystarczy jeden, po co więcej, gdzie to trzymać? Moja ma u siebie jeden, a u dziadków trzy kolejne w garażu. Po co dziecku też wiele lalek? Bawi się jedną, niechby nawet 3,ale kolejne tylko zagracaja mieszkanie. Rok temu koleżanka kupiła mojej córce lalkę, a ta mówi że jej nie chce, że ma już przecież. Głupio mi było, koleżance jeszcze bardziej, ale dziecko miało rację.

Gość gość
Dodam że ode mnie dostała sukienkę księżniczki, taka na kole, z koroną.

Gość gość
jakas zabawkę edukacyjną.pizamke do spania,bieliznę,kosmetyki... tego nigdy za wiele,bo to się zuzywa. Nie musisz wydawac az 200 zł,wydasz 30-50.

Gość gość
czyli cos pozytecznego,co jej się przyda a nie pierdylion zabawek.

Gość gość
Samochod lub pociag na pilota.

Gość gość27
Karnet na basen - rewelacyjny prezent wg mnie, moj synek dostał i jest ogromnie dumny ze za swoją wejściówkę płaci sam karta. Mozesz do tego dokupić jakies akcesoria - kostium lub rękawki albo jakaś fajna książkę. Książki uwazam za fantastyczny, ponadczasowy prezent.

Gra logiczna safari jest świetnym pomysłem na prezent. Gracze muszą popisać się wiedzą na temat dzikich zwierząt! Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam wszystkim poszukującym prezentu!