Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest z tym mięsem z biedronki czy Wasze zdanie

Polecane posty

Gość gość

bo już sama nie wiem. Przyznaję często tam kupuję bo robię zakupy to i mięso wezmę. Do mięsnego trzeba lecieć rano a ja mam daleko wszędzie. Mój znajomy mówił kiedyś że zna chłopaka z firmy, która do biedronki dostarcza mięso i podobno wszystko musi być w 100% sprawdzone itd bo inaczej nie biorą. I każdy pisze, że biedra to syf a zawsze tam tłumy i towar znika w mgnieniu oka. W lidlu to samo. Jakie macie zdanie na ten temat?

Gość gość
ja nie kupuje mięsa na tackach- nigdzie. mięso kupuję albo w małej masarni gdzie mają z własnego uboju lub w Lewiatanie-ale tam to np mielone,które mieli ekspedientka przy mnie lub schab prasowany, który też przygotowuje przy mnie.

Gość gość
ale biedronka jest owadem i ma mało mięsa :O

Gość gość
Ja też kupuje w biedronce pierś z kurczaka czy pałki ale mielone, schab w sklepie mięsnym obok mojego bloku.

Gość gość
Ja kupiłam zepsute mięso mielone a do daty ważności było jeszcze sporo dni nie kupuje juz tam wole w mięsnym sklepie

Gość gość
Ja też wolę mięsny niż syf z tacek

Gość gość
Moje zdanie jest takie,ze ostatnio w kielbasie slaskiej (paczka 550g) znalazlam metalowy drucik...i przerzucilam sie na zakupy w lidlu a moeso,wedline kupuje juz tylko w miesnym.