Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Bogna

Prośba

Polecane posty

Gość gość Bogna

witam… nie wiem czy są jeszcze na tym świecie osoby chcące pomóc takim ludziom jak ja… nie jestem w stanie nawet pisać o sobie i swoich problemach bo takie ma tysiące ludzi tylko że ja naprawdę próbuję. Próbuję znaleźć pracę choć nie jest to łatwe bo mam dwójkę małych dzieci, myślałam że będę mogła liczyć na pomoc mojej mamy dopóki nie stanę na nogi ale niestety nie mogę… wiem że są nikłe szanse na czyjąś pomoc ale co mi pozostaje, jedynie nadzieja, że jednak znajdzie się ktoś kto pomoże...jakąkolwiek pomoc, również finansowa. Za każdą pomoc będę wdzięczna. A oto mój kontakt: bogna25@poczta.onet.pl

Gość gość
Żeby komuś pomóc musiałabym tego kogoś znać, tyle jest oszustwa na świecie ty może mówisz prawdę ale może nie a poza tym kościół powinien pomóc zważywszy że masz małe dzieci.

Gość gość Bogna
Kościół? A co kościół zrobi. Nie oszukuję. Niczego nie oczekuję, jedynie mam nadzieję na jakąkolwiek pomoc.

Gość gość
idź do pomocy społecznej

Gość gość
nie myslalaś o sponsoringu? ;)

Gość gość Bogna
Byłam ale to nie są duże pieniądze i nie wiem czy otrzymam ponieważ czynnie szukam pracy i nie mogę przekroczyć określonej kwoty pensji na osobę.

Gość gość
A co z ojcem dzieci??