Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdy kobieta sama się zaspokoi

Polecane posty

Gość gość

Jestem w zwiazku, mój narzeczony wyjechał na kilka tyg w celach sużbowych. Obraził się na mnie za to, że sama się zabawiałam podczas jego nieobecności. Przyznałam się do tego ponieważ pytał, nie chciałam kłamać. Czy to jest normalne że on tak zareagował?

Gość gość
Głupi jest, to się obraził. Nie chcę wiedzieć co by powiedział, gdybyś poszła w "długą".

Gość gość
pewnie wolalby, zeby cie odwiedzal jego kolega i doplnowal jego dobytku:P

Gość gość
czuję się z tym fatalnie, jakbym zrobiła coś złego. No przecież każdy ma swoje potrzeby, nie zamierzam go zdradzać ani kłamac że tego nie zrobiłam, nie dość że powiedziałam prawdę to jeszcze mam przez to wyrzuty sumienia. Wg jego opinii on czuje się bezwartościowym dupkiem ponieważ mogę zaspokoić się sama. Ja nie wiem co mam w tej sytuacji powiedzieć. Seks z nim jest wspaniały.

Gość gość
Pytanie do męzczyzn . Jak wy byście zareagowali na gdyby wasza dziewczyna sama się zaspokajała podczas waszej nieobecności? Czy ta naprawdę tak bardzo trafia w męską dumę?

Gość gość
jak ja mam zareagować na takie obrażanie teraz?

Gość toks
jestem facetem i odpowiem .. Zależy jak długa byłaby moja nieobecność Jesli niebyłoby mnie tydzień to przyjąłbym zle fakt ze dziewczyna nawet tygodnia nie potrafi wytrzymać bez tego .. A tydzien przerwy dobrze by czasem zrobił , wtedy jest bardziej napalona Natomiast gdybysmy nie widzieli sie miesiąc = wtedy zrozumiałbym to że sie pobudza .. Naprawde trudno wytrzymać miesiąc bez seksu .. Wiele osób przez to nie śpi w nocy jak niie ma orgazmu przez dłuzszy czas

Gość gość
kopnalbym w doope takiego ziomka, pojawia sie inne problemy to tez pewnie nie bedzie potrafil zrozumiec:O

Gość toks
połamałem nadgarstki na seksie

Gość toks
napisałaś że on wyjechał na kilka tygodni , a nie kilka dni W takim razie nie ma prawa cię obarczać za masturbacje .. Kilka tygodni to naprawdę długo .. jakby wyjechał na 5 dni i ty byś to robiła , to mógłby czuć sie obrażony , ja bym się czuł urażony

Gość toks
dla mnie na przyklad codzienna masturbacja jest niezrozumiała ..

Gość Gościu N
Nie martw się trolami:)ja nie miałbym nic przeciwko gdyby moja kobieta robiła to sobie sama.Chętnie bym nawet popatrzył.Nie widzę w tym nic złego ,że zaspokajałaś się sama.Masz takie potrzeby i już.To nic złego!Nie zdradzasz go przecież!Rozładowujesz swoje napięcie seksualne.Równie dobrze mogłaś mieć orgazm przez sen.O sny tez będzie zazdrosny???Ciekawe czy sam tego nie robi onanizując się po kątach lub odwiedzając erotyczne strony internetowe,np gdy masz okres. Przejrzyj jego historię odwiedzin na kompie:P Ja tam nie jestem zazdrosny o wibrator czy palce mojej kobiety.Mam nawet zamiar kupić jej w prezencie i użyć do wspólnych zabaw .Nawet takich trochę perwersyjnych zabaw;)Nie widzę w tym nic złego i nie nadszarpnęło by mi to mojej męskiej dumy,bo niby o co miałbym być zazdrosny,o fantazje? wibrator? palce? Większość z nas fantazjuje tylko czasem nie przyznaje się do tego.Śmiem twierdzić ,że ok 90% dojrzałej lub dojrzewającej populacji to robi:)

Gość gość
Nie rorbię tego codziennie, nie mam takiej potrzeby. Jestem zszokowana jego reakcją,obraził się na Amen. nie wiem kto tu ma problem ja czy on

Gość gość
zazdrość o palec tak to własnie przyjęłam. Jestem naprawdę zdziwiona tą reakcją, nie mam zamiaru się z tego tłumaczyć. TYlko jak z nim teraz rozmawiac na ten temat. On się nie odzywa ja nie będę go przepraszać bo nii czuję sie winna.

Gość gość
jeżeli często czyści historię odwiedzin na kompie, np. codziennie to jest to tym bardziej podejrzane;)

Gość gość
gupi jest i tyle ,mieszaj śmiglem jak taka potrze a i finito;-)