Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie

Polecane posty

Gość gość

Matka 4 latka jedzie taksówką z dzieckiem, ona siada z przodu dziecko 4 letnie z tylu z jej znajomą. Zrobily byscie tak ze zostawily byscie dziecko z obcąosobą z tylu a same siadlybyscie z przodu w taksówce? Jak dla mnie matka tego dziecka nie kocha. Chce się od niego odciąć w ten sposób.

Gość gość
myślimy, że jesteś psychicznie chora

Gość gość
Już wiekszej głupoty w zyciu nie czytalam chyba. Nawet bym nie wpadla na to zeby tak pomyslec jak autorka. Ta znajoma moze byc jak b dobra ciocia dla tego dziecka . Co zje dzieciaka siedzac z nim z tyłu czy co? Moze matka placila za kurs i latwiej to zrobic siedzac z przodu,moze ta znajoma sama yak usiadla i ta matka nie chciala juz cyrkowac z przesiadaniem sie . No ludzie,co wy mymyslacie i czym sie zajmujecie.

Gość gość
A może dziecko samo chciało usiąść obok tej znajomej? To zależy też jak bardzo dziecko zna tą znajomą mamy. Jeżeli bardzo się lubią to nie widzę nic w tym dziwnego. Nie napisałaś nic o tym jak dziecko reaguje na tą znajomą wiec ciężko stwierdzić czy to dla dziecka odrzucenie. Pamiętam z własnego dzieciństwa jak odwiedziła nas przyjaciółka mojej mamy z liceum, ja miałam chyba 6 lat. Bardzo kleiłam się do tej "cioci" mimo że wcześniej jej nie widziałam.

Gość gość
"zostawily byscie dziecko z obcąosobą" Jakie zostawienie? Przecież mama była z metr od dziecka.

Gość gość
Mojej kolezanki synek b lgnął do mnie,całował mnie,jak szlismy na spacer to puszczał reke matki i mi dawał rączke.

Gość gość
Wg mnie jest to obarczaniem znajomej odpowiedzialnością za przewóz dziecka. Matka wyrodna tak sie zachowuje. Ona ma luz bo siedzi sama z przodu a znajoma zajmuje sie dzieckiem. Byłam swiadkiem takiej sytuacji gdzie Matka dziecka władowała dziecko do tyłu a sama siadla z przodu.

Gość gość
A znajomej to przeszkadzało?

Gość gość
uwazam ze matka powinna siedziec z dzieckiem i pilnowac go. Znajoma moze z grzecznosci sie zgodzic na siedzenie z tylu z dzieckiem ale to matka powinna sie nim opiekowac i czuwac nad nim nawet w taksówce.

Gość gość
Omg co za głupoty autorka wypisuje. Większej bzdury nie czytalam

Gość gość
Kurwa nie masz większych problemów w życiu ??? Zajmij się własnym duuupskiem a nie zachowuj jak policja :)

Gość gość
autor ma racje. Matki macie sie zajmowac dziecmi

Gość gość
Ten temat wygrywa w konkursie na najgłupszy topik w dziejach kafe... Konkurencję robi mu jedynie topik "Czy dostanę u weterynarza odcięte jaja psa po kastracji" - było coś takiego kiedyś na ogólnym