Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julia6999

mam 16 lat i chce być w ciąży

Polecane posty

mam 16 lat i chce miec dziecko czy to normalne? i tak ciągle chce potem mi to przechodzi jakis argument lub cos znajde a potem znowu nawraca i tak ciagle cy to choroba?

Gość gość
a ja mam 34 i chcę polecieć w kosmos

Gość gość
Nudzisz sie chyba,lub ktos z twojego otoczenia ma małego bobaska i myślisz ze super sprawa.Wątpię w twoj silny instynkt macierzyński.Zajmij się nauką,poszukaj kogoś kto w twoim wieku ma dzidziusia i porozmawiaj czy to taka super sprawa.Nie jestes chora nie martw się

Gość gość
To głupota w twoim wieku,tez byłam zakochana tez myslałam o dziecku(idiotka ) teraz mam 30 lat i jak o tym pomysle to krew mi sie ,mrozi:/ jak sobie pomysle ze majac 16 lat chciałam zajsc w ciaze bo myslałam ze moja pierwsza miłosc i ostatnia, a po nim miałam jeszcze 2 parterów dopiero teraz jestem szczesliwa z moim męzem. Nie rób sobie dziecka bo to nie czas i nie wiesz czy to ten chłopak do końca , dziecko to duza odpowiedzialnosc, sporo pieniedzy, kolki, choroby, bycie przy nim praktycznie cały czas itp. mam dwoje wiec wiem co mówie:D

Gość gość
Dziewczyno, ty się zastanów co ty mówisz. Sama zaszłam w ciążę mając 16 lat i uwierz mi, że to nie była sielanka. W szkole nie masz żadnej taryfy ulgowej bo jesteś w ciąży, po porodzie nie masz macierzyńskiego tylko musisz wracać, bo przez nieobecności możesz roku nie zaliczyć. Ja jeszcze do końca chodziłam do szkoły żeby mieć jak najmniej nieobecności to na lekcji skurczy dostałam i karetka mnie zabierała. A spróbuj się później uczyćpóźniej z dzieckiem przy piersi albo mającym kołki. Podpowiem ci, że taka nauka nie istnieje jeśli nie masz kogoś do pomocy. Gdyby nie pomoc teściowej to chyba nie zdałabym matury. Więc na prawdę zastanów się tysiąc razy zanim zrobisz sobie dziecko samej będąc jeszcze dzieckiem.