Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje z chlopakiem

Polecane posty

Gość gość

Mam pewien problem planuje z chłopakiem wakacje jak co roku, lecz ostatnio dostałam propozycje od jego brata, że chcę z nami jechać sam bez nikogo. Nie miałabym nic przeciwko niestety jest to taka osoba, która wiecznie się o coś obraża, nic jej nie pasuje i patrzy rządzić. Nawet jeszcze nic nie zalatwilismy,a mówi gdzie i kiedy mamy jechać. Rozmawiałam o tym z chłopakiem i się nie zgodziłam, no ale mój chłopak stanął w obronie brata i powiedział, że nie spodobało mu się to co mu powiedziałam i nie zostawi go na lodzie. Na to wszystko powiedziałam, że sam musi wiedzieć z kim chce jechać, bo ja w 3 nie jadę... co o tym myślicie? Bo wydaje mi się, że to jest nienormalne?

dostałaś propozycję, czy dostałaś rozkaz? bo to dwie różne sprawy. jeżeli mieliście już zaplanowane, a to on przyszedł na gotowe i się wtrącił, to on się powinien dostosować. jeżeli to miał być wypad tylko we dwoje, to brat jest zbędny, ale Twój facet chyba tego nie traktował jako wypad we dwoje, skoro obstaje za bratem.

Gość gość
od samego początku miał być wypad we dwoje, dopiero teraz brat zaczął mieszać, a mój chłopak jeszcze zły na mnie o to :/

no to powiedz mu, że życzysz im miłych wakacji, gdyż nie takie miały być plany. z jednej strony trudno mu się dziwić- to jego brat, rodzina, może jest samotny i nie będzie miał co robić w wakacje, ale z drugiej Ty- jego dziewczyna, miał być wypad we dwoje, a on teraz zachowuje się wobec Ciebie nieco niefair. jeżeli nie czujesz się dobrze w jego towarzystwie(brata), to nie jedź. po co sobie psuć wakacje, urlop i nerwy?

Gość gość
ten brat ma znajomych, ale to jest taki człowiek, że mu nigdy nic nie pasuje. Bardzo nie fair zachował się mój facet to prwada, musi sam wiedziec z kim chce spedzic wakacje, jednakże wydaje mi się, że dobrze na to wwzystko zaaragowalam. jeśli on ma z nami jechać, to faktycznie lepiej nigdzie nie jechać, niż kłócić się o wszystko :(

Gość gość
dostałam propozycje od jego brata, że chcę z nami jechać sam bez nikogo. Nie miałabym nic przeciwko niestety jest to taka osoba, która wiecznie się o coś obraża, nic jej nie pasuje i patrzy rządzić. Nawet jeszcze nic nie zalatwilismy,a mówi gdzie i kiedy mamy jechać & Przetłumacz na ojczysty.