Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Informatyk_prawie_po

Durny czy mądry pomysł?

Polecane posty

Gość Informatyk_prawie_po

Otóż jestem na 6 semestrze informatyki dwujęzycznej angielski wszystko pięknie oprócz jednej tyci pyci rzeczy idzie mi ch***** mam 3 ects z 4 semestru 6 ECTS z 5 semestru i mam wrażenie że w tym semestrze pobije rekord i przyjdzie taka kwote zapłacić żę wymiękne, albo karzą mi powtórzyć semestr możliwie, że dramatyzuje, ale jestem typem co lubi Plan B, więc mój niecny plan jest taki, że jak przyjdzie mi kosmiczna kwota to chciałabym spróbować taki mutant IOS z dziekanką bo słyszałam, że jest możliwość, że jak się idzie na dziekanke można brać z wyższego przedmiotu przedmioty , ale nie uśmiecha mi się przez wakacje siedzie na tyłku więc chciałam iść na staż gdzie dla odmiany naucze się czegoś.......... okej w sumie licze na kontakty i umięjetności mięke a potem cicha nadzieje że się naucze ze względu że nie przyjme innych oprócz płatnych (trauma z 2 miesięcznych praktyk bezpłatnych<- wiem durne to było posunięcie wzięcie bezpłatnych bo nawet jak ich starałam się delikatnie maltretować to szczerze mówiąc się nic nie nauczyłam więc więc jak płatne to może im będzie choć troszeczke zależeć żebym mogła im jakoś pomóc umiejetnościami które mnie nauczą) tym razem chce 2 letnie lub więcej na wdrożeniowca(dlatego zależy mi na IOS), technikum kończyłam ekonomiczne szkoda mi papieru który wygaśnie po 5 latach czyli 2 latach jeszcze mam czas robienia w swoim "zawodzie"(ekonomie mam tu na myśli) zanim wygaśnie dlatego wdrożeniowiec co jest mutantem informatyka i ekonomisty(chyba że mam błędny obraz tego zawodu to mnie oświęćcie) jeszcze mam plan C trochę ekstremalny i dla niektóry wyjątkowo głupi otóż na uczelni są kursy chińskiego gdzie po zdaniu HS2 lub HS3 można wyjechać do Chin na rok lub dłużej dla wyjątkowo uzdolnionych, oprócz poniżej 35 lat nie potrzeba nic więcej żeby na ten czas wyjechać ach i jest stypendium do tego, które wg Chińczyków jest wystarczające żeby wyrzyć i zostanie podobno(w sumie biore to pół żartem pół serio gdyby nie ludzie którzy faktycznie wyjechali i chwalili wyjazd), w sumie chciałabym wyjechać może wtedy bym dla mnie odmiany miałabym czas się zastanowić co chce zrobić ze swoim życiem i w jaki kierunku podążąć bo w sumie nie miałam nigdy okazji za szybko wszystko poszło , z jednej strony chce otworzyć firme i tworzyć gry lub we freelancera się pobawić ale na poważnie z drugiej strony może poprostu zatrudnić jako informatyk - programista lub wdrożeniowiec lub grafik lub projektant i poprostu stała praca, albo poszukać alternatywy sama nie wiem dlaczego mam wrażenie, że wszystko mnie przytłacza, mówiąc w skrócić chce wiedzieć co robie źle żę mnie przytłacza życie i czy jak wezme tego mutatanta dziekanka z IOS'em to czy coś będe musiała ekstra płacić czy ktoś był w takiej sytuacji?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona