Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka 1993

pokłóciłam sie z chłopakiem

Polecane posty

Gość malutka 1993

Witam ... Musze sie wyżalić bo nie mam z kim pogadać klika dni temu poklocilam się z facetem ,jestem w ciąży co prawda to nie jest jego dziecko ale do tej pory bylo wszystko ok . Poszło o jakąś bzdurę gdzie nigdy o takie blachę rzeczy sie nie kłóciliśmy.. :( od kilku dni ma mnie gdzies dzwonilam pisałam a on znowu praca koledzy picie .. Myślałam ze zadzwoni ,przyjdzie porozmawiamy ale nic .. Cisza czuje sie juz kompletnie samotna bo nie mam juz nikogo ...

Gość gość
Próbowałaś faceta wrobić w bycie ojcem nie jego dzieciaka to teraz masz. I dobrze, ze ma cie gdzies

Gość malutka 1993
Dziecko nie jest jego ! Ale od samego poczatku wiążąc sie ze mną wiedział o tym i zadeklarował ze będzie ze mna i mi pomoże wiec to nie jest tak ze go zdradzialam czy wrobilam ..wszystko bylo ok do tej pory .

Gość malutka  1993
Dziecko nie jest jego ! Ale od samego poczatku wiążąc sie ze mną wiedział o tym i zadeklarował ze będzie ze mna i mi pomoże wiec to nie jest tak ze go zdradzialam czy wrobilam ..wszystko bylo ok do tej pory .

Gość gość
Lepiej ze odszedł teraz a nie jak już urodzisz i będziesz na lodzie. Teraz musisz wziąć pod uwagę to ze będziesz samotną matka i wszystko sobie zaplanować. Jak wróci i nadal go kochasz to możecie spróbować być rodziną, ale jak nie jest to musisz być przygotowana na samotne rodzicielstwo.

Gość gość
Może daj facetowi trochę czasu na przemyślenie całej tej sytuacji. Skoro to nie jego dziecko to ma prawo odejść.

Gość gość
zaszlas z facetem w ciaze , rozstalas się i już z darzylas zamieszkać z innym... Ale sciera.