Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was ma Evo XT?

Polecane posty

Gość gość

Czy gondola jest rzeczywiście tak mizerna jak na zdjęciach? Bo mam do wyboru albo ten Graco Evo XT, albo Childwheels D-max, albo Be Cool Bandit. Chyba, że dałoby się podmienić gondolę z Symbio np. i wczepić do stelaża? Fotelik z zestawu też mizerny. Lepiej wyglądają te stare Logico S...

Gość gość
Tyle osób pisało na temacie o cashbacku i nikt nie kupił XT?

Gość gość
Serio nikt nie ma?

Gość gość
Hej ja mam ale jeszcze nie używany bo czeka na malucha. Fotelik wzięłam właśnie logico s, mam 4 w testach adac, a gondola jest trochę węższa- mierzylam ze standardowymi to ma 3 cm różnicy wiec to bardzo malo, wiec mi nie przeszkadza

Gość gość
Dzięki, że odpisałaś, ale chodzi trochę o co innego - a mianowicie: ta gondola wygląda na jakąś niedorobioną. Jak z chińskiego wózka dla lalek. Źle ponaciągany materiał. Cała jakaś taka licha... To że mała i wąska to widziałam, ale wygląda naprawdę źle. Myślałam zamienić ją na tą z rączką od Symbio. Fotelik Junior też wygląda jak model z 2000 roku. Logico lepszy i jakby większy, głębszy i bardziej dorobiony. Ewentualnie po prostu mam możliwość wzięcia Childwheels albo Be Cool - one mają solidniej wyglądające gondolki.

Gość gość
Kurde to nie wiem, nasza wygląda ok, bez ponaciąganego materiału... Dodatkowo jest polarowy spiworek

Gość gość
Ja mam ten wozek stelaż graco evo xt ale gondole wzięłam z graco evo ( model bez xt) ta szara

Gość gość
No właśnie o to chodzi, że ten materiał nie jest ponaciągany, tylko cały jakiś luźny, pofałdowany, pomarszczony, a powinien być gładki jak liść. Przez to ta gondola wygląda jak w wózku z chińskiego bazaru. Przynajmniej tak wygląda na wszystkich zdjęciach w necie. Wygląda na taką niedorobioną taniochę.

Gość gość
A siedzisko jak? Przymierzałyście już? Wszystko chodzi jak trzeba?

Gość gość
Graco to mało popularne wózki ze względu na małą gondolkę i słabą amortyzację. Dużo bardziej polecam Anexa trochę droższy ale duża gondolka i fajna amortyzacja.

Gość gość
Graco mocno plastikowy wózek i słabiutko zabudowany. Polecam Anexa , którym jeżdżę siedem miesięcy i sprawia mi to olbrzymią przyjemność. Naprawdę dobry wózek

Gość gość
Sprzedaję wózki na co dzień . Evo xt nie wzbudza zainteresowania za bardzo i sprzedają się może 2-3 w roku. Polecam obejrzeć Anexa Crossa . W sklepie robi furorę.