Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spdf

krostki na dekolcie

Polecane posty

Gość spdf

Od jakiegoś czasu mam krostki na dekolcie (raz jest ich więcej, a raz mniej, ale generalnie utrzymują się już pół roku) - czerwone plamy, czasami małe ropne kropki. Ostatnio jest ich strasznie dużo i zaczęły się też pojawiać na plecach. Na początku sądziłam, że to uczulenie, ale nie pomagało ani wapno, ani eliminacja niektórych produktów z diety, czy też zmiana żelu pod prysznic. Mam problemy z migdałkami i mój lekarz rodzinny powiedział mi, że może to być zapalenie mieszków włosowych. Z tym, że migdałki mam teraz podleczone (czekam na termin ich usunięcia). Dodatkowo mam problemy z miesiączkowaniem, czy to może być wina hormonów? Planuję w najbliższym czasie udać się do ginekologa-endokrynologa, ale czy mogę jakoś podleczyć te objawy zewnętrzne? zaraz się zrobi ciepło i nie chciałabym chodzić cała zasłonięta w upały...jakaś maść lub płyn bez recepty, który by mi trochę pomógł? http://static2.medforum.pl/upload/image/em_photo_forum/0ab2d8e9959c91e7dac46c347fb2dfc2.jpg

Gość Gothic
Podnoś w rękach ciężarki. Tkanki w obrębie twojej klatki piersiowej wymagają wymiany.

Gość spdf
spoko, ale nie o taką radę mi chodziło