Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 spdf

krostki na dekolcie

Polecane posty

Go艣膰 spdf

Od jakiego艣 czasu mam krostki na dekolcie (raz jest ich wi臋cej, a raz mniej, ale generalnie utrzymuj膮 si臋 ju偶 p贸艂 roku) - czerwone plamy, czasami ma艂e ropne kropki. Ostatnio jest ich strasznie du偶o i zacz臋艂y si臋 te偶 pojawia膰 na plecach. Na pocz膮tku s膮dzi艂am, 偶e to uczulenie, ale nie pomaga艂o ani wapno, ani eliminacja niekt贸rych produkt贸w z diety, czy te偶 zmiana 偶elu pod prysznic. Mam problemy z migda艂kami i m贸j lekarz rodzinny powiedzia艂 mi, 偶e mo偶e to by膰 zapalenie mieszk贸w w艂osowych. Z tym, 偶e migda艂ki mam teraz podleczone (czekam na termin ich usuni臋cia). Dodatkowo mam problemy z miesi膮czkowaniem, czy to mo偶e by膰 wina hormon贸w? Planuj臋 w najbli偶szym czasie uda膰 si臋 do ginekologa-endokrynologa, ale czy mog臋 jako艣 podleczy膰 te objawy zewn臋trzne? zaraz si臋 zrobi ciep艂o i nie chcia艂abym chodzi膰 ca艂a zas艂oni臋ta w upa艂y...jaka艣 ma艣膰 lub p艂yn bez recepty, kt贸ry by mi troch臋 pom贸g艂? http://static2.medforum.pl/upload/image/em_photo_forum/0ab2d8e9959c91e7dac46c347fb2dfc2.jpg

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gothic
Podno艣 w r臋kach ci臋偶arki. Tkanki w obr臋bie twojej klatki piersiowej wymagaj膮 wymiany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spdf
spoko, ale nie o tak膮 rad臋 mi chodzi艂o

Udost臋pnij ten post