Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz45

Ruch to zdrowie

Polecane posty

Gość Mateusz45

Hej :) Poznałem ostatnio możliwości jakie daje Magiczny Dywan i jestem bardzo mile zaskoczony, na prawdę polecam!!! Świetna sprawa, gratuluję wykonania i pomysłu :)

Gość Agnieszka 77
Rozwój to ******* ruch to zdrowie - w myśl tego hasła przewodniego powstał Magiczny Dywan :)

Gość Justyna4
Nauka i edukacja poprzez ****** zabawę jest najlepszą formą rozwoju dziecka, ponieważ charakteryzuje ją duża swoboda działania oraz pozbawienie elementów przymuszenia :)

Gość magdalena71
To prawda, najważniejsze by wszelaka aktywność ruchowa dziecka odbywała się w swobodny i dobrowolny sposób, bez elementów nacisku czy przymusu ze strony rodziców bądź opiekunów czy pedagogów :)

Gość Sylwia 726
W dzisiejszych czasach bardzo brakuje zajęć ruchowych, które dobrze wpływają na rozwój motoryki oraz całą kondycję fizyczną dziecka. Trafnym pomysłem jest Magiczny Dywan, który odpowiada na te potrzeby i wymagania współczesnej edukacji małego dziecka :)

Gość Krzysztof85496
Ruch powinien towarzyszyć człowiekowi w na każdym etapie jego życia, a tym bardziej dzieciom które są dopiero na początku swojej drogi rozwoju, a naszym zadaniem jest dopilnowanie by przebiegał on prawidłowo :)