Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irmuniak

tabletki anty a brak okresu

Polecane posty

jestem po swoim pierwszym opakowaniu tabletek anty, miałam w 2 dniu przerwy krwawienie z odstawieniem, które skończyła się przed datą pierwszej tabletki drugiego opakowania Wzięłam w ustalony dzień tableteke, ale minął tydzień, a okresu nadal brak, po mimo , że cały czas przez ten tydzień je biore. Wykluczam ciążę, a do gina moge się umówić, ale zapisze mnie na za dwa tygodnie, dlatego odpowiedzi szukam tutaj. Słyszałam, ze w pierwszych miesiącach to normalne, ale ile mam czekać na to prwidłową miesiączkę, po krwawieniu z odstawieniem?

Gość gość
Naruszona gospodarka hormonalna przez tabletki.Teraz tylko wróżka moze powiedzieć.

Gość gość
jeśli dobrze rozumiem to miałaś krwawienie z odstawienia w 2 dniu przerwy.

Gość gość
No to nie rozumiem pytania w takim razie. Miałaś krwawienie z odstawienia. Nic innego nie dostaniesz bo przy tabletkach nie ma miesiączki tylko jest krwawienie z odstawienia.

o bosz dziękuję, nie miałam pojęcia. mój lekarz dał mi recepte i do widzenia, życie mi ratujesz :D chyba zmienie doktorka

Gość gość
Nie ma sprawy. A lekarza może faktycznie zmień. Nie brałam nigdy tabletek ale wkurzają mnie tacy zwykli wypisywacze recept. Nie wiem które badania przy tabletkach sa refundowane i czy wogóle są, pewnie nie, ale powinien ci chociaż powiedzieć jakie badania zrobić. Wiem że powinno sie robić próby wątrobowe, cytologię, krzepliwość, badanie piersi i szyjki macicy nie wiem co jeszcze ale pewnie jakbyś pogrzebała na necie to byś znalazła. Przynajmniej wywiad powinien przeprowadzić, zeby wykluczyć jakieś uwarunkowania genetyczne.