Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napiszcie szczerze

Polecane posty

Gość gość

Dobrze wam się z kimś rozmawia, rozumiecie się, widzicie, że ten ktoś byłby dobrym, kochającym, oddanym partnerem, ale za chiny ludowe nie podoba wam fizycznie, nie pożądacie go. Czy mimo to moglibyście być z tym kimś w związku? Czy pociąg fizyczny może przyjść z czasem?

Gość gość
Mężczyźnie by nie stanął, a kobiecie? kobieta by mogła udawać

Gość gość
nie pociąg nie pszyjdzie z czasem

Gość gość
dziś jezeli pisze to kobieta to powiem tak: nie przyjdzie i lepiej sie nie baw w to...poznasz kogos kogo pozadasz i tego olejesz...i bedzie tylko bol, nic wiecej. pisze z doswiadczenia...

Gość gość
mnie pożądanie przychodzi po pewnym czasie. często tak mam, że facet nie podoba mi się fizycznie, w ogóle nie mój typ, ale gdy go lepiej poznaje, to jakby jego atrakcyjność wzrastała w moich oczach

Gość gość
ten pociag nie nadjedzie

Gość gość
Jak u mnie to tak bylo, ale ja nie zabardzo zwracam uwage na wyglad

Gość gość
Ważne sa oczy. Pociąg nadjedzie.

Gość gość
nie chodzi tyle o wygląd, ale musi coś być- jakieś pożądanie, chemia, coś, co będzie was ciągnęło do siebie.

Gość gość
To zależy, są ludzie którzy aby poczuć pożądanie potrzebują czasu i muszą drugą osobę dobrze poznać, wtedy ta druga strona z każdym dniem robi się dla nich coraz bardziej atrakcyjna, tacy ludzie są idealni do dłuższych związków. Ale są tacy dla których uczucia to puste emocje, liczy się wyłącznie wygląd i chemia i to od razu już na samym początku i ci na ogół szybko się w związkach nudzą i zdradzają.

Gość gość
nie. pociąg jest albo go nie ma. wtedy zaczniesz się łapac że myślami przenosisz sie gdzie indziej

Gość gość
Skoro się rozumieją, dobrze im się rozmawia, to chyba chemia jest! A tobie gościu wyżej chodzi o zwykłą chcicę, widzisz faceta i już myślisz o seksie i robisz się mokra, czyli stawiasz wyłącznie na wygląd.