Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Delegacje... Bzykaja, liżą się, zdrady.

Polecane posty

Gość gość
21:55 mezus do ciebie tak mowi czy mamusia po prostu tak do ciebie wolala, ze w co 2 poscie uzywasz okreslenia debilu? Do dzieci tez tak mowisz jak sie zapedzisz?

Gość gość
Popieram, że najwięcej na ten temat mają do powiedzenia osoby, które gdzieś coś słyszały, ale w życiu same nie były na takiej imprezie. NIKT, powtarzam NIKT nikogo tam nie posuwa, NIKT nie zalewa się w pień. Inaczej musiałby się zmierzyć z poniedziałkowym ostracyzmem w pracy i obgadywaniem za plecami. A jak ktoś ma romans w m-cu pracy to się z tym nie obnosi, a już szczególnie na tego typu spotkaniach. Romanse jeśli są, to POZA pracą, a jak są poważne to jedno z ludzi zmienia pracę i odchodzi, wtedy jest cacy.

Gość gość
Zmykam stad. Pozdrawiam wszystkie szczegolnie ta ktora w tlumaczeniach pracuje a po polsku dobrze pisac nie potrafi.

Gość gość
21:58 mężuś w domu nazywa tak pracowników twojego pokroju a ja nazywam tak osoby ktore widocznie sa debilami bo zdradzają inteligencję na takowym wlasnie poziomie, nie wyższym :P

Gość gość
22:00 dostosowuję się do Twego poziomu, kto z kim przystaje...dlatego spadam :P bo zapomnę poprawnej polszczyzny :D

Gość gość
21:59 a ja byłem na integracyjnych, podrywała mnie 30-letnia na oko mężatka, znajomego podrywała inna nowa pracownica. Wiem że znajomy z nią uprawiał seks, zgadzam się, na integracyjnych JEST k*re*stwo, byłem, widziałem. A kobiety same się napraszały.

Gość gość
o, widzę że macie tu odzew kogos kto był i rooochał :D no kurki, dalej sobie wierzcie ze tam sie nic nie dzieje

Gość gość
Wiesz klusko, ja też mogę powiedzieć, że byłam na Marsie i gadałam tam z zabawnym dinozaurkiem o wdzięcznym imieniu Arlo... ale czy ktoś normalny uwierzy? :) To taka luźna aluzja do tego niby "pana" (a tak naprawdę pani, która tu już długo pisze jako niby różne osoby)