Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy myslicie ze te dzieci z masterchefa

Polecane posty

Gość gość

przed programem dostają mniej więcej jakieś wytyczne dotyczące tego co bedzie w programie i mogą wcześniej trochę poćwiczyć lub ukierunkować się na pewne rzeczy (co oczywiście i tak wymaga talentu, wiedzy i pasji) czy po prostu rzeczywiście są tak mega uzdolnione, ze znają aż tyle potraw itd...to aż się w głowie nie mieści ;)

Gość gość
Ja gdzieś czytałam że mają szkolenia z przepisów. A tv wszystko jest wyreżyserowane niestety

Oglądam MasterChef Junior i nie sądzę, by te dzieci były tak szeroko uzdolnione. Oczywiście, zdarzają się talenty na miarę światową (nawet w Polsce), ale raczej nie tam, w tym programie ;)

Gość gość
Też mi się wydaje, że to nie możliwe. Oczywiście mogą być bardziej uzdolnione kulinarnie, mogą lubić gotować, uczyć się nowych dań, przepisów i próbować gotować różne dania ale chyba nie mozlwie jest zeby miały aż tak ogromną wiedzę w tym wieku.

Gość gość
wystarczy mieć do tego dryg, znać smaki i mozna je wtedy łączyc ze sobą w myślach. Ja też umiem tworzyć potrawy najpierw obyślając w głowie co z czym się dobrze połączy. To kwestia pasji i ćwiczeń

Gość gość
No ale jak w głowie można połączyć smaki? :) To w ogóle można sobie wyobrazić?