Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość gość

Od roku mieszkam w nowym mieszkaniu, i od kilku miesięcy zwróciłam uwagę, że często ale nie zawsze jak jestem w toalecie słyszętak jakby szlifowanie sufitui czy coś w tym stylu (nie wiem jak to opisać). Z początku nie przywiązywałam na to szczególnej uwagi, ale czasem gdy zwróciłam wzrok na mniej więcej miejsce dochodzenia dźwięku to on ucichł. Zaczęłam myślęć, że może sąsiad z góry mnie podgląda. Dodam że w łazience są rury, które idą do góry do sąsiada, i przy tych rurach są średniej wielkości dziury. Ostatnio korzystam z toalety po ciemku, i ani razu nie usłyszałam tych dźwięków. Jednak gdy niedawno poszłam skorzystać z toalety zapaliła światło, bo byłam przekonana że mam paranoię,to te dźwięku powróciły, więc szybko wyszłam z toalety i nasłuchiwałam czy dźwięki ustaną. I ustały. Pytanie: Czy możliwe jest podglądanie kogoś, kto mieszka piętro niżej czy po prostu przesadzam? Z góry przepraszam za błędy językowe

Gość gość
A Ty dasz rade podglądać kogoś niżej? Zakryć jakoś te dziury chociażby szmata albo kup taka piankę

Gość gość
A nie włączasz przypadkiem wentylacji przy okazji zapalania światła? W nowych blokach kontaktem reguluje się silę nawiewu