Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panienskie

Polecane posty

Gość gość

Co szalonego robilyscie na panienskim

Gość gość
bzykalam sie z sasiadem druhny, ktory przylazl do nas

Gość gość
Fajnie chciałbym być tym sąsiadem. Ale chciałbym znać szczere opinie czy jeżeli macie faceta to czy skusilybyscie się na seks z innym na takim wieczorze czy tylko oglądanie innych wchodzi w gre

Gość gość
A czy nie poniosło was czasem i np zrobiliście komuś łaskę mając wlasnego faceta

Gość gość
W ogóle panieński i kawalerski jest dla mnie dziwną opcją -tort w kształcie penisa,striptiz itp. Dla mnie żałosne rozrywki ...my robiliśmy łączony kawalerski z panieński bo lubimy swoje towarzystwo :) ale chodziłam na panieński do koleżanek nic specjalnego :)

Gość Amorane
Każdy ma swoja definicję pojęcia szalone rzeczy :D Ostatnio na panieński kupiłyśmy koleżance zestaw do krępowania rąk i nóg taki w właśnie http://www.erotyczny24.pl/zestaw-do-krepowania-fifty-shades-of-grey-stand-to-attention-p-3024.html a po otwarciu prezentu wypróbowałyśmy na niej to :D do tego dostała taki skórzany ostry, pikantny gorset (niestety nie miała go na sobie jak ja wiązałyśmy) i jak juz była związywana wynajęty tancerz tańczył dla nas no i dla niej w szczególności :D :D

Gość gość
Fany pomysł !