Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćut

idź już spać...

Polecane posty

Gość gość
Czasem narobić problemu;)

Gość gość sylwia
Nie lubie psow..zwłaszcza tych ludzkich .

Gość gość
Utku, Ty boisz się z jakiegoś powodu swojej ukochanej, zwłaszcza jeśli chodzi o życie w realu. Udajesz, że jej nie znasz, o co chodzi?

Gość gośćut
18.16... brawo Sylwia... no, ja widzę że ja sam siebie do tej pory nie znałem... nie wiedziałem że mam taką moc sprawczą... szkoda tylko że w innych kwestiach nie mogę sobie poradzić... z pozoru prostymi sprawami...

Gość gość sylwia
Dziękuję bardzo.A jakie to sprawy utku?moze pomogę?

Gość gośćut
19.45... nie takie to proste... nie takie to proste wcale jest... intrygują mnie Twoje wpisy... charakterystyczne... gdyby nie to że obiecałem sobie nie ulegać już żadnym urojeniom...

Gość gość sylwia
Mowisz o mnie?:o mnie-)

musiała byś troszkę pomanipulować w moim mózgu... nie polecam... ale dzięki za dobre chęci... :-)

Gość gość
Charakterystyczne... a może jednak napisałam coś z tej Twojej znajomości.. Może przeżyłam coś podobnego.. A może jesteśmy tymi,których pragniemy. W necie nie ma szczerości. W realu jeszcze mniejsza.

Gość gość sylwia
Nie nie gniewam sie na Ciebie ..wiesz na kiedy się zapisałam ..na praktyczny.:-)

Gość gość
i jeszcze jedno ut... mnie intrygują dzisiejsze godziny Twoich wpisów... Idealnie wbiłeś się w czas, w którym on mógłby pisać... Zbieg okoliczności.

Gość gość sylwia
A jak mija wieczór?a dziękuję..dobrze:-)

Gość gośćut
20.32/34... napisałem tu... i w tamtym temacie wiele rzeczy po których można mnie rozpoznać... rzecz jasna nie wszyscy...

Gość gość
jak to w necie nie ma szczerości? dziś w nocy śniły mi się 2 rzeczy, które najbardziej lubię - jedzenie i seks. snilo mi sie, że Amaro przygotowywał mi super potrawy, a potem najedzona uprawiałam sek.s z 2 kolegami z podstawówki. potem spotkaliśmy się w 3jkę w sadzie i zastanawialiśmy czy nie jestem w ciąży, a jeśli tak to z kim. na koniec snu ukazały mi sie świeżo powite maleńkie króliki i jeże, które na drugi dzień były wszystkie martwe. obudziłam się cała zaśliniona. także dla mnie nie ma problemu ze szczerością w necie. a moje sny to już chyba sprawa dla psychologa :)

Gość gość sylwia
Kolezanko..masakra te Twoje sny.O ile Amaro to dobry master o tyle sex i jacys koledzy z podstawowki..kroliki i jeże to w głowie sie nie mieszczą.

Gość gość
Chciałabym zasypiać bez Twojego widoku pod powiekami.. chciałabym wyłączyć myślenie o Tobie. Chciałabym zapomnieć Twój dotyk...

ale... dość urojeń... nie zna całego rozkładu mojego dnia... nie popadajmy w paranoję do reszty...

Gość gość
A Ty UT znasz rozkład jej dnia?

Gość gość sylwia
I jeszcze do tego jakas ciaża i jakieś sądy?koszmar.Psychologow do tego nie mieszaj bo psycholozki są rownie napalone na Amaro jak Ty.Zenada.Miłosc to cos wiecej niz zwierzeca huć.

Gość gość
Całego rozkładu rozkładu jego dnia nie znam...nie śledzę go. Domyślam się jak może wyglądać.. czasem spotykaliśmy się w poniedziałki...

Gość gość
ale co takiego zdrożnego w moim śnie? akurat ci 2 byli moimi pierwszymi sympatiami ze szczenięcych czasów. może chodzi o to, że ostatnimi czasy nie dojadam (stąd to jedzenie wykwintne w snie) i brak mi seksu - stąd seks, i brak dawnych znajomych - stąd ci dwaj. a rozmowa o ciąży w sadzie - bo zawsze przy uprawianiu seksu dręczyły mnie potem mysli, czy nie zaciąże. a te martwe zwierzątka - że nie nadaję sie na matkę. tylko nie wiem czemu aż tak bardzo byłam obśliniona rano, może przez to że jestem chora i mam problemy z płucami. dla takich właśnie snów uwielbiam całe to spanie w łóżeczku :) widzicie jakie to łatwe być szczerym w necie :)

Gość gość
ale co takiego zdrożnego w moim śnie? akurat ci 2 byli moimi pierwszymi sympatiami ze szczenięcych czasów. może chodzi o to, że ostatnimi czasy nie dojadam (stąd to jedzenie wykwintne w snie) i brak mi seksu - stąd seks, i brak dawnych znajomych - stąd ci dwaj. a rozmowa o ciąży w sadzie - bo zawsze przy uprawianiu seksu dręczyły mnie potem mysli, czy nie zaciąże. a te martwe zwierzątka - że nie nadaję sie na matkę. tylko nie wiem czemu aż tak bardzo byłam obśliniona rano, może przez to że jestem chora i mam problemy z płucami. dla takich właśnie snów uwielbiam całe to spanie w łóżeczku :) widzicie jakie to łatwe być szczerym w necie :) koleżanko - napisałam "w sadzie" nie sądzie. siedzielismy w trójkę pod jabłoniami, w trawie (a obok właśnie pod krzakiem leżały malutkie króliczki i jeżyki, które niestety na drugi dzień były unicestwione/martwe). i rozmawialiśmy i doszliśmy do wniosku, że jeśli zaciążyłam, to to jest nasze wspólne dziecko i obaj koledzy się poczuwają do wychowania, a potem ucztowaliśmy przy stole. kurcze, to mi przypomina czeski film który oglądałam jakiś czas temu :D

Gość gość
Póki co, to nasze sny wciąż jeszcze znajdują się poza naszą kontrolą, :-) więc nie rozumiem Twojego oburzenia Sylwio.

Gość gość sylwia
No nie wiem..nie wiem ja nie miałam takich sympati w szczenięcym wieku a matką jestem doskonałądoskonałą(czułą kochającą troskliwą długo karmiłam piersią oboje..i sama je wychowałam bez niczyjej pomocy) i ponadtto nie brakuje mi sexu bo mnie sex nie interesuję więc tym samym nie umiem cie zrozumiec .Widac sporo sie rożnimy.

Gość gość sylwia
O Boze jak mozna miec dziecko z kolegą???masakra!!

Gość gość sylwia
O co chodzi z tym rozkładem dnia?

Gość gość
normalnie, chodzisz do łóżka raz z tym kolegą, w inny dzień z drugim i tak wychodzi. w moim śnie nie było żadnych seksów grupowych, także to nic z tych rzeczy :D nie przesadzaj, miarą kobiecości nie jest to jak długo dajesz cyca dziecku :O

Gość gość
Sylwia, nie pij więcej już dzisiaj

Gość gość
Serio :-D jesteś doskonałą matką? Jak to robisz spędzając 3/4 dnia na kafeterii? :-P

Gość gość sylwia
21.04.Oburza mnie głownie wątek sexu a zwłaszcza jego potrzeba i wątek niedojadania oraz watek tych jakiś tam kolegow?koszmar...a jak czytam watek o złej matce to już w ogole masakra jakaś.Nie rozumiem co jacyś koledzy mieliby miec do dziecka??ja bym kolegom sie nie pozwoliła do dziecka zblizyc ani na krok.! do siebie tak samo!niech sie poczuwają do odpowiedzialnosci za swoje a nie za cudze bo do cudzych nie mają praw.!Tyle w temacie.