Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1415

Jak pomoc dziewczynie

Polecane posty

Gość gość1415

Jestem w zwiazku z dziewczyna. Ostatnio mamy problemy. Niedawno chciala skonczyc nasz zwiazek mowiac same zle rzeczy na siebie. Nastepnego dnia po tym chciala 2 szanse, wiadomo ze sie zgodzilem, minal tydzien i to samo, kocha mnie ale nie chce byc w zwiazku bo nie chce mnie ranic i tlumaczy sie tym jaka jest dla mnie nie dobra, dziwna, niedojrzala. Nie chce urywac kontaktu, mowi ze jestem dla niej wazny , chce zebym zostal jej przyjacielem. Nwm co mam robic. Kocham ja i nwmco mam robic, chce czegos wiecej ona nie . nie jest chyba swiadoma tego co mi mowi i nie wiem jak mam jej pomoc.. Z nikim nie chce o tym rozmawiac doslownie z nikim. Dodam ze mamy po 17 lat..

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
eh te młodzieńcze wzloty i upadki, to były czasy, ziom, olej ją, jest 100,000 innych lasek na około, ok, bierz bardziej stabilną psychicznie

Gość gość
Ona ma.problemy psychiczne mozliwe ze niska samoocene lub druga opcja bawi sie toba nie wie czego chce nie dojrzala do zwiazku

Gość gość
Jak ja kochasz badz jej przyjacielem wspieraj ja badz mily praw komplementy ubostwiaj moze tego potrzebuje a jak nie pomoze i bedzie odstawiala akcje i numery to odpus ja sobie

Gość gość1415
Tylko tez powtarza ze jej uczucie wygasa ze przestala mi do konca ufac. Czy na naprawe tego wszystkiego jest jakas mozliwosc czy nadzieja? Bardzo mi zalezy...