Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana majtek u dorosłej kobiety.

Polecane posty

Gość gość
Tak,zmieniam CODZIENNIE. Miesci ci sie w glowie czy nie? Wyczytalam tu juz ze od codziennego mycia wlosow uwaga bedzie sie lysym(laska tak na serio "dyskutowala" nt. tych madrosci),potem ze nie wolno sie codziennie kapac.Teraz czytam o czyscioszkach co k*******a gacie zmieniaja co dwa dni i sa pachnace i uwazaja sie za czyste...Obrzydliwe babska

Gość gość
Ja zmieniam majtki co godzine

Gość gość
Ale jesteście poje/bane.. Temat o zmianie majtek i wkładek.. Ja/pier/do/le! No kre/tynki!

Figi Vanessa są bardzo wyjątkowe? Co je takimi czyni? Niezwykłe przejście koronki, która znajduje się na dole w piękny biały materiał. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam.

Gość gość
Kto by pomyślał, że kobiety lubią mieć taki syf między udami.

Gość gość
Powyżej poczytaj sobie wątek o obrzydliwych rzeczach ..tam to dopiero pożyg na full . A niektore tu piszą jkby sie wychowały w zabitej dechami arabskiej wsi w Maghrebie .

Gość gość
Ale jestescie głupie... ja zmieniam majtki raz w tygodniu, dzięki temu na bieliźnie osadza się mój sluz i mężczyzna ktory to poczuje jest zainteresowany i jestem dla niego pociągająca . Tak poznałam męża. Do dziś mówi że pachnialam seksem jak mnie pierwszy raz zobaczył :D

Gość gość
Mam 32 lata i nie noszę majtek wcale.Gniotą mnie,wrznają się,a jak są za duże to się fałduja

Gość gość
Ja zmieniam raz na tydzień jak się oscypek zrobi między nogami

Gość gość
Ja raz na 3 dni i zawsze są i tak czyste a jak panie tutaj mają problemy ginekologiczne to do lekarza!!!

Gość gość
nie dostaję 500+ za darmo i mam dwie pary majtek, zmieniam co tydzień

Gość gość
jezu raz na 2-3 dni??? szok!! przeciez tu nie chodzi tylko o upławy ale tez o to ze tyłek sie poci, podciarasz sie po kupie !!! fuj jak mozna nosic dwa dni 1 gacie

Gość gość
Mojej koleżanki mąz i syn (nastolatek) zmieniają majtki raz na tydzień. Autentycznie. Ona twierdzi, że wszyscy tak robią, tylko się do tego nie przyznają. Była tez bardzo zaskoczona, że muszlę i sedes można myć częściej niż raz w tygodniu.

Gość gość
21:12 Fajnie masz. A później człowiek na wdechu musi jechać cała drogę autobusem bo tak jebia twoje "feromony"...

Gość gość
ze wkladki są złe???? ja nie wyobrażam sobie chodzić bez wkładki.... x A ja nie wiem jak można nosić na okrągło wkładki, jeśli nie ma się okresu czy jakiś chorobliwych wycieków. Piczka się w tym kisi, skóra nie oddycha. Mnie zaczęły się robić ranki na wargach sromowych przy noszeniu wkładek. Odstawiłam i problem ustąpił.

Gość gość
A ja powiem tak. Dopóki nie czuję, że od kogoś śmierdzi to mnie to nie obchodzi jak często zmienia bieliznę, bo wierzę, że może faktycznie tak być że od kogoś nie śmierdzi, choć nie jest to pewnik, ale może tak być. Podobnie jest zresztą z myciem zębów. Ktoś może myć zęby codziennie i mieć problem z brzydkim zapachem z ust a ktoś może w ogóle zębów nigdy nie myć i mieć normalny zapach. Znam takich ludzi.

Gość gość
na dworze piekny majowy dzien a ja czytam temat o zmianie brudnych gaci. kurwa moje zycie sie skonczylo