Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ololek

wybór schodów do domu

Polecane posty

Potrzebujemy wymienić schody na nowe. Mamy mało przestrzeni i zastanawiamy się nad typem schodów. Pytanie, czy schody kręcone są praktyczne w użytkowaniu? No i jaki może być ich koszt?

Gość gość
Polecam schody aller kluar at style

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona polecam

Schody kręcone są mniej wygodne niż schody proste ale można się przyzwyczaić. Za to zajmują o wiele mniej miejsca tak więc jeśli chcesz zaoszczędzić nieco na przestrzeni to będzie to najlepsza opcja i myślę że są to też nowoczesne schody bo sama takie mam :) My zdecydowaliśmy się na drewniane schody na metalowej konstrukcji tu masz link http://otoschody.pl/. Co do kosztów to bardzo różnie od kliku tysięcy do kilkudziesięciu, zależy jaka firma i jakie drewno.

Gość gość
Schody schodami a co z balustradą ? My do siebie do domu wybraliśmy balustradę z firmy www.balustrady-skrzypinski.pl. Pięknę i niepowtarzalne balustrady.

Gość gość
Bardzo ładne balustrady na stronie tej firmy znalazłam i chyba nawet się zdecydujemy bo z tego co się dowiadywałam to w tej firmie www.balustrady-skrzypinski.pl ceny mają nawet przyzwoite.

Gość gość

W pierwszej kolejności trzeba wybrać odpowiednią firmę, która zajmuje się wykonywaniem schodów. Taką firmą na pewno jest www.schody.szczecin.pl Wykonują świetne drewniane schody. Oni pomogą wam w doborze odpowiedniego projektu.