Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny problem w związku

Polecane posty

Gość gość

Witam mam problem z dziewczyną zacznę może od tego ze gdy jest u mnie jest wszystko ok ale gdy ona wraca do domu jest całkiem inaczej przez telefon odzywa się do mnie czasami jak bym jej coś zrobił :(... Drugi problem moja dziewczyna chyba się mnie wstydzi z tego względu iż nie chce ze mną żadnych zdjęć jak bym dodał nie daj Boże jakieś na instagram to by miała na mnie fochai by się do mnie nie odbywała jednym słowem była by zła... Gdzie z koleżankami ma zdjęcia i nie widzi w tym problemu... gdy pytam się jej co jest powodem ze nie chce zdj to nic się nie odzywa... juz nie wiem jak mam z nią rozmawiać skoro ona mi nie odpowiada 3 problem to wczoraj mieliśmy rocznicę naszego związku i było ona u mnie na weekend i problem polega na tym ze nie uprawiamy razem seksu gdzie kiedyś robiliśmy to bardzo często teraz po prostu nie chce a ja namawiać nie mam zamiaru

Gość gość
Najpewniej byłeś za dobry dla niej, za czuły, za bardzo pokazywałeś że ci na niej zależy i znudziła się tym. A ten pierwszy objaw o którym piszesz (rozmowa przez telefon....) jest dowodem na to że jeśli ma gorszy dzień to uważa że może się swoimi humorami wyżyć na Tobie bo i tak ujdzie jej to płazem bo to Ty będziesz czuł się winny całej sytuacji że coś zrobiłeś, powiedziałeś coś nie tak itp. (Miałem tak samo. Bardzo wiele przykrych rzeczy wtedy słyszałem z ust dziewczyny i nawet nie reflektowała się potem że jednak mogła zrobić mi przykrość)

Gość zawsze szczery
przytulam cie little pussy cat

Gość gość
gimbaza do nauki

Gość gwoli wyjasnienia
A ty masz pewnosc, ze wy jeszcze jestescie w zwiazku? :D

Gość gość
problem to raczej jest to związek to jest już tylko z nazwy i to też już niedługo.